PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > siemens c 75 nie chce sie łaczyć z komputerem ratunku


siemens c 75 nie chce sie łaczyć z komputerem ratunku

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » siemens c 75 nie chce sie łaczyć z komputerem ratunku
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Cycu 15 
Nowicjusz


Telefon: my-x6
Wiek: 25
Dołączył: 29 Wrz 2005
Posty: 6
  Wysłany: 2005-10-09, 21:24   siemens c 75 nie chce sie łaczyć z komputerem ratunku

witam mam problem z siemensem c 75 , ktory nie chce sie połaczyc z komputerem
^
 
 
 
AdSense


tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2005-10-10, 21:32   

i nie tylko ty masz taki problem - jeszcze nie widzialem kabla ktory poprawnie sdziala z c75 a sprawdzalem juz na X roznych - pozostaje irda ...
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
maciek2107 
Starszy Użytkownik


Telefon: se k508i
Operator: Era
Pomógł: 6 razy
Wiek: 27
Dołączył: 26 Sty 2005
Posty: 164
Skąd: polska
Wysłany: 2005-10-11, 13:41   

jak jzu o irdzie mowa to nei kupuj tych "super" pod usb z allegro teraz jzu mzona je kupic za 12zl ale jak chcesz cos przeslac z telefonu na kompa to lezysz
_________________
PASJA ............i wszystko jasne:)
Gość rozumiesz?:D
^
 
     
bartek2109 
Starszyzna
R+



Telefon: k300i
Operator: Heyah
Pomógł: 14 razy
Dołączył: 31 Maj 2005
Posty: 682
Skąd: Makowiska City
Wysłany: 2005-10-11, 15:13   

maciek2107, też myśle na IrDĄ, jesli nie z allegro to jakie?
_________________
Fata viam invenient...Przeznaczenie znajdzie drogę
^
 
 
     
maciek2107 
Starszy Użytkownik


Telefon: se k508i
Operator: Era
Pomógł: 6 razy
Wiek: 27
Dołączył: 26 Sty 2005
Posty: 164
Skąd: polska
Wysłany: 2005-10-11, 16:38   

z alegro tak ale nie pod usb tylko pod plyte glowna
ja kiedys wydalem na allegro 20zl na irde pod usb i zaluje na szczescie koels wymienil mi an kabel do koma
_________________
PASJA ............i wszystko jasne:)
Gość rozumiesz?:D
^
 
     
wafel23
Nowicjusz


Telefon: siemensc62
Operator: Era
Dołączył: 16 Paź 2005
Posty: 2
Wysłany: 2005-10-16, 19:34   

telefonik dziala z programem mpm i kabelkiem com wiec to jest sposob na niego no i napewno z irda tez kable usb sa do bani :) testuje comy ... male sprostowanie odnosnie programu
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Siemens CXT70 i usługa Kto tam? (Era) Juzer BenQ-Siemens 0 2010-04-14, 12:41
Brak nowych postów Nokia 5220 nie chce się flashować Pietras8978 BB5 0 2010-05-07, 21:08
Brak nowych postów Samsung J700 chce hasło sim TheArt Samsung 4 2011-02-08, 15:17
Brak nowych postów Nokia 5130 XM po otrzymaniu MMS-a nie... Mar_Gaj12 BB5 1 2011-05-05, 11:05
Brak nowych postów c3750 nie chce sie wlaczyc marcin370 Samsung 0 2012-06-06, 10:02