PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Siemens C55 umarł bez powodu


Siemens C55 umarł bez powodu

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Siemens C55 umarł bez powodu
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
JAHrek 
Nowicjusz


Telefon: 7110
Operator: Plus
Dołączył: 18 Maj 2005
Posty: 47
Skąd: Nowa Ruda
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2005-09-11, 15:04   Siemens C55 umarł bez powodu

Mam następujący problemik. Mam siemensa c55 i przez około rok chodził bez zarzutu, aż tu pewnego dzionka podczas ładowania nagle umarł. Zgasł wyświetlacz i już. Teraz nie da sie go włączyć jest kompletnie martwy. Co może być tego powodem? Panowie pomocy. Może jakieś sugestie.

Aha, zmieniałem baterie i próbowałem innej ładowarki ale to nie w tym chyba tkwi diabeł.
^
 
 
     
AdSense


tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2005-09-11, 17:01   

a moze soft padl ?? probowales flashowac ??
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2005-09-12, 06:36   

chyba testpointa trzeba bedzie robic
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
JAHrek 
Nowicjusz


Telefon: 7110
Operator: Plus
Dołączył: 18 Maj 2005
Posty: 47
Skąd: Nowa Ruda
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2005-09-12, 19:55   

tranceman, nie próbowałem bo nie mam kabelków do siemensa ani oprogramowania (only nokia). Mendi, cóż masz na myśli pisząc testpoint?
^
 
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2005-09-12, 22:18   

JAHrek, kabelek do siemensa na COM'a z allegro za pare zlotych a progs do postawienia moge ci podeslac ;)
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
JAHrek 
Nowicjusz


Telefon: 7110
Operator: Plus
Dołączył: 18 Maj 2005
Posty: 47
Skąd: Nowa Ruda
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2005-09-13, 09:08   

tranceman, kupiłem kabel na allegro za 6 zeta, czekam aż mi przyślą. Jakbyś mógł podrzucić oprogramowanie (z króciutką instrukcją jako że nigdy siemensa nie flashowałem) na jahrek@interia.pl zaprawde wdzięczny byłbym. Zobaczymy może mu to pomoże.
^
 
 
     
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-09-13, 13:23   

Trzeba było sobie odrazu kupic serwisowy kabel :P
^
 
  Skype
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2005-09-14, 08:56   

Bujki, latwo jest przerobic kabel do transmisji danych na serwisowy (trzeba w obwod dac napecie od 3 do 5 Volt)
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-09-14, 09:38   

Mendi, Ja to wiem :P ale np: poczatkujacy nie zrobił by tego .
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Problem z siemens cx65 LIZA BenQ-Siemens 7 2008-05-17, 12:11
Brak nowych postów telefon samochodowy siemens p1- zablo... kris-k97 Elektronika i inne 0 2008-07-12, 15:25
Brak nowych postów K510i Umarł Śmiercią Naturalną ? djff Sony Ericsson 1 2009-08-13, 16:13
Brak nowych postów Modyfikacje Siemens C72 lsz BenQ-Siemens 0 2009-09-15, 19:50
Brak nowych postów Siemens CXT70 i usługa Kto tam? (Era) Juzer BenQ-Siemens 0 2010-04-14, 12:41