PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Siemens C60 po TP


Siemens C60 po TP

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Siemens C60 po TP
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-04-30, 22:29   

toporek18 napisał/a:
logos2000, a jakiego SST uzywales? Bo wersja 5.32 faktycznie uwala sluchawki, ale starsza dziala bez zarzutu :-) jest tez juz jakas spathowana wersja 6.0, ale jej nie sprawdzalem jeszcze
o_O nie zgodze sie z toba.. chyba ze ty masz inna v5.32 niz ja :] Moja v5.32 dzial bez zarzutu :] mam ja z pewnego dzialu na pajsi nei dla wszytkihc i jak narazie nie narzekam :]

toporek18 napisał/a:
jest tez juz jakas spathowana wersja 6.0, ale jej nie sprawdzalem jeszcze
jets juz nawet 6.50 ale uwala fony i trzeba repair robic na v5.32 wiec zadna rewelacja...


Cytat:
MasterJapko, mi sie wydaje czy ta solucja to wgrywanie bootcore i flasha tylko ze freia? SST tez go podniesie :) Ty podnosisz freia, a ja SST :) Kazdy sposob jest dobry, byle byl skuteczny. Wiem, ze moj jest, ale wcale nie twierdze ze twoj nie :-)
moj dziala bankowo :) choc wymaga nieco czasu na postawienie ale napewno dziala :)


Zalaczylem post wczesniej wszytkie potrzbne pliki.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
AdSense


toporek18 
Starszy Użytkownik



Telefon: rozne :-)
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Wrz 2005
Posty: 181
Skąd: Gubin rulezzzz
Wysłany: 2006-04-30, 22:39   

MasterJapko, a robiles unlocka C65? Wiem, ze ktoras uwalala (ten model przynajmniej) 5.32 albo 5.38 :-)
Skoro twoja 5.32 dziala to sie ciesz:) Ja robie wszystko na 5.31 i jak narazie to wszystkie podniesione:-) fakt, ze czasem sie bez TP nie obejdzie, ale wstaja :-)

Pozdrawiam
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-04-30, 22:46   

toporek18, z v5.38 tez mam nie mile wspomnienia :] uwalony CX65 po unlocku :] pomoglo repair w v5.32 Co do TP.. jak nie mam ochoty sie babrac z TP to wole wrzucic swupa v16 (wchodzi bez TP wkoncu) zrobic unlock bez TP i wtedy ewentualnie aktualka do najnowszego softu ;) Chyba ze klient na szybko chce to sie babram z TP :/ osobsicie nie lubie tego przylaczanai do masy, pauzy itd :/
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 29
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-05-01, 07:39   

toporek18, opis na C65 tutaj: http://forum.pasjagsm.pl/...m?highlight=c65 wczoraj robilem po szlo bez prlbmeu (wersja softu v14). bez ciecia tylko po saymym kablu :D

ale dobra to temat o C60 a nie innych modelach
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
toporek18 
Starszy Użytkownik



Telefon: rozne :-)
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Wrz 2005
Posty: 181
Skąd: Gubin rulezzzz
Wysłany: 2006-05-01, 08:03   

logos2000, ja problemow z nowszymi siemensami nie mam :-) napisalem tylko ze wersja SST 5.38 uwala te modele :-)
skonczmy na temat c65, watek dotyczy C60 :-)
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-05-01, 11:12   

logos2000 napisał/a:
prlbmeu (wersja softu v14). bez ciecia tylko po saymym kablu :D
nie tnie sie x65...

toporek18, a mozesz mi jakos udostepnic swoja sprawdzona wersje SST?
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
wacho_czk 
Starszy Użytkownik
Klub Espero



Telefon: Sl45i/M65
Operator: Era
Pomógł: 4 razy
Wiek: 29
Dołączył: 17 Wrz 2004
Posty: 131
Skąd: WielkaPolska-Czarnków
Wysłany: 2006-05-01, 11:35   

MasterJapko, Na najbliższym zlocie Pasji masz u mnie duże piffko. Twój sposób działa, teraz tylko ustawię kontrast, wgram PL menu i telefon wraca do właściciela.
_________________
http://images3.fotosik.pl/220/7c884fe31dff8d71.gif
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-05-01, 11:50   

wacho_czk, trzymam za slowo :P
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 29
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-05-01, 12:29   

MasterJapko, oj sorki. nie ciecie tylko laczenie TP z masa
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: