PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Siemens C60


Siemens C60

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Siemens C60
Przesunięty przez: bubek3
2006-09-13, 20:24
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
domel86
Nowicjusz


Telefon: SE Z520i
Operator: Orange
Dołączył: 12 Wrz 2006
Posty: 1
Wysłany: 2006-09-12, 18:26   Siemens C60

Slyszalem ( z zaufanego zrodla ), ze istnieje mozliwosc zdjecia simlocka z Siemensa C60 poprzez wpisanie kodu ( mozna tak np Nokie odblokowac ). Czy ktos moze podac mi namiary na adres strony, badz programu za pomoca ktorego mozna cos takiego zrobic. Z gory dziekuje ;-)
Ostatnio zmieniony przez bubek3 2006-09-13, 20:25, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
AdSense


pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2006-09-12, 18:34   

tak nikt Ci nei może pomóc jeżeli siemensa dajesz do działu DCT-4 i do tego nie uzywasz funkcji szukaj :D - kody możesz sobie kupić w sklepie cena... 50-70 zł :D
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
     
EllA 
Nowicjusz



Telefon: kilka
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 27
Dołączył: 26 Wrz 2005
Posty: 24
Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2006-09-23, 14:04   

Na necie możesz za darmochę dostać co najwyżej kalkulator simlocka do st60. A co do kodów, takowe ma każdy techniczny z sieci. Ale musiałbyś mu dużo browarów postawić :D
_________________
Masz Orange menu? Olej gwarancję i zmień softa!
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: