PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Siemens c65 - komputer nie wykrywa


Siemens c65 - komputer nie wykrywa

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Siemens c65 - komputer nie wykrywa
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
szymcio
Nowicjusz


Dołączył: 14 Wrz 2004
Posty: 1
Skąd: Jastrzębie Zdrój
Wysłany: 2004-09-14, 08:34   Siemens c65 - komputer nie wykrywa

Mam mały problem: Niedawno kupiłem kabel do Siemensa c65 (dokładnie do c55/s55, ale powiedzieli mi, że będzie pasował) i ani mpm, ani sds nie wykrywają tego telefonu. Czy jest na to jakiś sposób? Dzięki za pomoc!
^
 
     
AdSense


imperator 
Starszy Użytkownik
#@wodzirej@#



Telefon: 6800
Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 131
Skąd: z piaskownicy
Wysłany: 2004-09-15, 08:27   

jaki program? Sprawdzales ustawienia kabla?
_________________
sa ludzie i ...... Zastanow sie kim jestes Ty :)
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2004-09-18, 01:04   

szymcio, Widze ze masz XP.. User Port zainstalowany ?
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Wing_Z 
Użytkownik



Telefon: RM-320
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 27
Dołączył: 28 Sie 2004
Posty: 111
Skąd: Zambrów
Wysłany: 2004-09-18, 08:59   

Kupiłeś ten kabel na allegro?
^
 
 
     
imperator 
Starszy Użytkownik
#@wodzirej@#



Telefon: 6800
Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 131
Skąd: z piaskownicy
Wysłany: 2004-09-18, 14:54   

MasterJapko, userport za wiele nie pomoze przy comie, ja nigdy nie uzywam go do coma, jedynie jak robie cos z lpt :-) Wing_Z, jakie to ma znaczenie? koniec nabijania postow :evil:
_________________
sa ludzie i ...... Zastanow sie kim jestes Ty :)
^
 
 
     
Wing_Z 
Użytkownik



Telefon: RM-320
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 27
Dołączył: 28 Sie 2004
Posty: 111
Skąd: Zambrów
Wysłany: 2004-09-18, 17:53   

ma znaczenie ponieważ większość kabelków z allegro do siemensów nie działa <mówie to na podstawie własnych doświadczeń>
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2004-09-18, 22:11   

imperator, pisze z wlasnego doswiadczenia ost u kolesia robilem Userporta bo niemial polaczenia w Siemensem CX65, po zainstalowaniu UserPort'a bylo juz OK
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: