PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Siemens c65 simlock


Siemens c65 simlock

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Siemens c65 simlock
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Bobic 
Nowicjusz


Telefon: N72
Operator: Plus
Wiek: 34
Dołączył: 06 Lis 2004
Posty: 26
Skąd: Poznan
Wysłany: 2005-08-09, 20:14   Siemens c65 simlock

Witam mam problem da sie sciagnac simlocka z siemensa c65 bez uzycia kabla??? Jesli tak to czego potrzebuje.

Dzieki

Pozdrawiam
_________________
Śmierć - jedyna przyjemność, której nie można odczuć. www.deviantart.com
^
 
 
     
AdSense


bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 27
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2005-08-09, 20:18   

Bobic, idzie ściągnąc simlocka z c65 bez kabla, ale do tego mają tylko nieliczni dostęp :D np. elektro255, możesz się do niego zgłosić, on Ci za syboliczną odpłatą wygeneruje kod :] ale teraz go nie ma.
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
Bobic 
Nowicjusz


Telefon: N72
Operator: Plus
Wiek: 34
Dołączył: 06 Lis 2004
Posty: 26
Skąd: Poznan
Wysłany: 2005-08-10, 15:27   

Mam jeszcze jedno pytanko czy za pomoca kabla USB do siemensa c65 da sie sciagnac simlocka bo przeczytalem na tej stronce siemens (patrzec w dziale simlock) ,ze sie da ale jakos mi sie niechce wierzyc a na allegro znalazlem taki kabel allegro kabel i tam niema mowy o simlocku wiec niewiem jak to juz jest.

Dzieki

Pozdrawiam
_________________
Śmierć - jedyna przyjemność, której nie można odczuć. www.deviantart.com
^
 
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 28
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-08-10, 15:37   

Bobic, niestety za pomocą kabla usb nie ściągniesz simlocka z tego telefonu.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
Bobic 
Nowicjusz


Telefon: N72
Operator: Plus
Wiek: 34
Dołączył: 06 Lis 2004
Posty: 26
Skąd: Poznan
Wysłany: 2005-08-10, 16:27   

A wiecie gdzie mozna znalezc kabel za pomoca ktorego sciagne tego simlocka?? Albo kiedy bedzie elektro255 bo chetnie bym z nim pogadal.

Dzieki
Pozdrawiam
_________________
Śmierć - jedyna przyjemność, której nie można odczuć. www.deviantart.com
^
 
 
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 27
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2005-08-10, 20:22   

Bobic, elektro255 prawdopodobnie będzie dopiero we wrześniu :P bo gadałem z nim.
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
maciek2107 
Starszy Użytkownik


Telefon: se k508i
Operator: Era
Pomógł: 6 razy
Wiek: 27
Dołączył: 26 Sty 2005
Posty: 164
Skąd: polska
Wysłany: 2005-08-10, 22:19   

bubek po tym twoim wspanialym tutorialiku:) moze zajmiesz sie tajnikami smokow z innych sprzetow:)
_________________
PASJA ............i wszystko jasne:)
Gość rozumiesz?:D
^
 
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 27
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2005-08-10, 22:46   

maciek2107, chętnie zajołbym się tym ale niestety taka wiedza jak na razie jest okryta głęboką tajemnicą :P a ja do tego niestety nie mam dostępu :/
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
Bobic 
Nowicjusz


Telefon: N72
Operator: Plus
Wiek: 34
Dołączył: 06 Lis 2004
Posty: 26
Skąd: Poznan
Wysłany: 2005-08-13, 18:25   

Witam ponownie mam kolejne pytanko czy za pomoca tego kabelka da sie wgrac soft do C65 allegro bo jakos mi sie niechce wierzyc w obiecanki sprzedajacego. Co prawda juz go kupilem ale to tylko poto aby powgrywac tapetki dzwonki itp.

Dzieki i sorry za zawracanie tylka

Pozdrawiam
_________________
Śmierć - jedyna przyjemność, której nie można odczuć. www.deviantart.com
^
 
 
     
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-08-13, 23:17   

Da sie wgrac soft i sciagnac simlocka.
^
 
  Skype
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 27
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2005-08-14, 04:09   

Co do simlocka to raczej nie mam wątpliwości :> ale z wgraniem softu <lol2> pierwsze słysze :D choć mogę się mylić :> <lol2>
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-08-14, 12:06   

No ze strony oficjalnej siemensa wgrasz soft na 100% :)
^
 
  Skype
     
Bobic 
Nowicjusz


Telefon: N72
Operator: Plus
Wiek: 34
Dołączył: 06 Lis 2004
Posty: 26
Skąd: Poznan
  Wysłany: 2005-08-14, 20:22   

Bujki dzieki za powitanie

A co do kabla to niedlugo sam sie przekonam bo jutro ide wplacac wiec za kilka dni bedzie na miejscu przetestuje go dam znac jak sie sprawuje.

Dzieki za pomoc

Pozdrawiam

[ Dodano: 2005-08-27, 15:10 ]
Witam ponownie

Co do kabla to raczej nie jestem z niego zadowolony choc dziala
Przede wszystkim jest to kabel firmy Foof a z tego co przeczytalem na innych forach nie jest to raczej najlepsza firma
Juz na samym poczatku zaczely sie problemy od tego ze nie byulo polaczenia pc<->tel po 2h czytania i szukania w necie okazalo sie ze ta firma robi badziewne kable i robi jeden blad laczy ze soba dwa piny a mianowicie 5 i 6 a te powinny pozostac osobno wiec jesli ktos kiedys zakupi taki kabel com to niech lepiej sprawdzi czy te piny nie sa polaczone (chodzi o wtyczke od strony telefonu tam szukac) teraz jakos wszystko dzial puki co jeszcze softu niewgrywalem ale moze sie za to zabiore

Dzieki za cala pomoc i pozdrawiam
_________________
Śmierć - jedyna przyjemność, której nie można odczuć. www.deviantart.com
^
 
 
     
wojtas1788-17 
Nowicjusz


Telefon: SiemensC65
Wiek: 28
Dołączył: 01 Paź 2005
Posty: 3
Skąd: Oleśnica
Wysłany: 2005-10-01, 12:11   

Ja do elektro255. Chciałbym u Pana skorzystać z kodu do Siemensa C65 żeby ściagnąć simlocka.
_________________
wojtas1788
^
 
 
 
maciek2107 
Starszy Użytkownik


Telefon: se k508i
Operator: Era
Pomógł: 6 razy
Wiek: 27
Dołączył: 26 Sty 2005
Posty: 164
Skąd: polska
Wysłany: 2005-10-01, 12:50   

elektro juz raczej nie sciaga smokow z siemensow kodem bo jego caly patant poszedl w zapomnienei wraz z zawartpscia jego dysku

no chyab ze sie cos zmienilo
_________________
PASJA ............i wszystko jasne:)
Gość rozumiesz?:D
^
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Simlock Egregio Warsztat 4 2013-01-04, 14:33
Brak nowych postów Simlock NOKIA SL3 bez utraty gwarancj... SL3-GSM Bazar 1 2013-01-29, 08:05
Brak nowych postów simlock zdjecie nicolor Bazar 0 2013-03-18, 18:25
Brak nowych postów simlock w tablecie Goclever Aries 70 jsuchar Simlock 0 2013-12-19, 10:31
Brak nowych postów simlock 7360 mlody123 Simlock 0 2014-02-15, 13:37