PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Siemens cx65 soft,pik i kreska na ekranie


Siemens cx65 soft,pik i kreska na ekranie

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Siemens cx65 soft,pik i kreska na ekranie
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kawasaki5
Nowicjusz


Telefon: CX65
Operator: Plus
Dołączył: 18 Lut 2007
Posty: 12
Wysłany: 2007-02-18, 00:16   Siemens cx65 soft,pik i kreska na ekranie

Posiadam cx65 zepsutego w komisie powiedzieli że to na 100% soft
Wiec jeśli ktoś był tak miły i powiedział mi krok po kroku jak wgrać nowy soft
Nigdy nic nie robiłem ze siemensami tylko motorole
Ostatnio zmieniony przez kawasaki5 2007-02-22, 20:02, w całości zmieniany 2 razy  
^
 
     
AdSense


wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2007-02-18, 00:34   

ściagasz SWUPA z polakiem podłączasz kabelek com, i jedzies z koksem :D
http://allsiemens.com/fla...300_rus.exe.htm niejestem pewnien czy jest tu polak :D , jak nie to rób z nastepnym
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
kawasaki5
Nowicjusz


Telefon: CX65
Operator: Plus
Dołączył: 18 Lut 2007
Posty: 12
Wysłany: 2007-02-18, 00:43   

A przez kabelek usb nie ma możliwości wgrania ?
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-18, 00:44   

kawasaki5, a więc ściągasz swupa, ustawiasz tryb zgodności na win98, uruchamiasz go. Klikasz na serial config, wybierasz odpowiedni port com oraz prędkość 115000. Teraz zaznaczasz oby dwa znaczki przy skip'ach oraz naciskasz na start. Teraz tylko wciśnij na chwilkę włącznik w telefonie.

[ Dodano: 2007-02-18, 00:44 ]
kawasaki5, zależy jaki. Jeżeli masz DCA-510 to tak. Natomiast DCA-540 nie da rady.

[ Dodano: 2007-02-18, 00:46 ]
Link do SWUPa: http://siemens-club.com/index.php?pobierz=59 versja softu v50, z językiem polskim.
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
kawasaki5
Nowicjusz


Telefon: CX65
Operator: Plus
Dołączył: 18 Lut 2007
Posty: 12
Wysłany: 2007-02-18, 00:54   

Ok dzieki za pomoc jak załatwie sobie ten kabelek to powiem czy sie powiodło
Zapomniałbym a czym to wgrać jakim program ?
^
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2007-02-18, 00:59   

kawasaki5, to jest własnie program z polakiem, niepotrebujesz nic innego
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-18, 01:01   

kawasaki5, to do czego dałem ci link to jest oprogramowanie wbudowane w plik wykonywalny aby było łatwiej wgrywać.
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
kawasaki5
Nowicjusz


Telefon: CX65
Operator: Plus
Dołączył: 18 Lut 2007
Posty: 12
Wysłany: 2007-02-18, 01:13   

A jak sprawdzić jaki się ma kabel ?
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-18, 09:54   

kawasaki5, podłącz go do telefonu, wpisz *#06# oraz naciśnij lewy klawisz funkcyjny. Zjedź na dół i odszukaj AAC: Plugged in i za tym napisem będziesz miał nazwę kabla.
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
kawasaki5
Nowicjusz


Telefon: CX65
Operator: Plus
Dołączył: 18 Lut 2007
Posty: 12
Wysłany: 2007-02-20, 17:52   

Ale w tym problem że telefon mi sie nie włącza
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-20, 17:58   

kawasaki5, no to musisz spróbować. Inaczej nie rozpoznasz kabla.
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
kawasaki5
Nowicjusz


Telefon: CX65
Operator: Plus
Dołączył: 18 Lut 2007
Posty: 12
Wysłany: 2007-02-20, 18:14   

A jakieś sterowniki musze zainstalować do tego kabla mam też płyte do tego kabla
Takie coś mi wyskakuje
Could not open Comport for BFC-Lib, maybe Comport is in use

[ Dodano: 2007-02-22, 18:46 ]
To tak poczytalem poczytalem i znalazlem :D
Gdy wezme napreze klawiature i wlacze czerwona słuchawke telefon piknie
Moze mi ktos powiedziec jaka jest tego przyczyna ?
To tak zauważylem przed chwila ze robi sie taka kreska na wyswiatlaczu długa kreska_______________________
^
 
     
Comet 
Starszy Użytkownik



Telefon: 3210/n80
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 25
Dołączył: 19 Cze 2006
Posty: 231
Wysłany: 2007-02-23, 02:53   

kawasaki5, suknieta bateria?
^
 
     
kawasaki5
Nowicjusz


Telefon: CX65
Operator: Plus
Dołączył: 18 Lut 2007
Posty: 12
Wysłany: 2007-02-23, 10:58   

suknieta bateria?
Troche jaśniej :P
^
 
     
Comet 
Starszy Użytkownik



Telefon: 3210/n80
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 25
Dołączył: 19 Cze 2006
Posty: 231
Wysłany: 2007-02-23, 12:14   

kawasaki5, sorry :D
mialo być sTuknięta :D taka literówka mała :)
Prawdopodobnie jest najzwyklej rozładowana, naładuj ją w innym telefonie.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Soft c902 mirashdi SW 0 2011-10-22, 16:37
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów bajzel na ekranie [xperia x8] amar4nt HW 1 2013-08-28, 20:33
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39