PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Siemens CX65 Upgrade Soft


Siemens CX65 Upgrade Soft

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Siemens CX65 Upgrade Soft
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Gorallll 
Starszy Użytkownik
Praktyka-nie teoria.



Telefon: 3310/CX65
Wiek: 30
Dołączył: 30 Sie 2005
Posty: 125
Skąd: Warszawa Grochow
Wysłany: 2006-03-17, 19:53   Siemens CX65 Upgrade Soft

Wersja softu obecna v50 wariant A405
Czy moge wgrac wariant A502-Orange?

jesli tak to czy jak zmienie to bedzie tel chodzil na innych sieciach np Era?
Czy w razie co bede mogl wgrac poprzednia wersje softu wariant A405

Soft ze strony http://www.benqmobile.com czyli orginalny
_________________
Nokia 3310 soft mdawidma v 2.12
http://kamil004.fotosik.pl/albumy/4166.html
-
Cx65 Orginal
Tel.510-383-027
^
 
 
     
AdSense


Vielki
Nowicjusz


Telefon: CX65
Operator: Era
Dołączył: 29 Lis 2005
Posty: 19
Skąd: się biorą Siemensy ?
Wysłany: 2006-03-18, 21:02   

po wgraniu powinno byc ok :)

czy będzie chodził w erze ... to zalezy czy ma sim locka :) w kazdym razie mozna go zdjąć :)

będziesz mógł .... najlepiej zrob backup :)
_________________
Zapraszam na moje aukcje :))
^
 
 
     
maryousz
Nowicjusz


Telefon: CX65
Operator: Plus
Dołączył: 25 Mar 2006
Posty: 1
Wysłany: 2006-03-25, 19:38   

A czym różnią się te wszystkie softy?
ja mam soft A406
na stronie siemensa softy zaczynają się na litere A,B,G,H,U,Z itd
moge wgrać dowolny?
który jest najlepszy i czy są jakieś nowe funkcje których nie mam obecnie mając starszy soft.
Dzięki za wszelkie info.
^
 
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-03-30, 18:58   

maryousz, to sa skroty od wersji jezykowych. Popatrz ktory zawiera jezyk polski i wgraj wlasnie ten
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-04-30, 21:35   

maryousz, sprawdz w menu serwisowym swojego fona jaka masz wersje pakietu jezykowego i sciagnij z my-siemens.com taki sam jak twoj. Chociaz za bardzo nie wiem czeog ty szukasz..? Do Cx65 nic nowszego niz v50 nie ma. mozesz ewnetualnie zmienic swojego CX65 w CX70 i zyskac kilka opcji takich jak np Push to talk.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów U700 Problem Soft kamo123 Samsung 2 2011-01-21, 07:44
Brak nowych postów Soft c902 mirashdi SW 0 2011-10-22, 16:37
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39