PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Siemens cxt70 - potrzebny soft


Siemens cxt70 - potrzebny soft

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Siemens cxt70 - potrzebny soft
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-04-10, 20:29   Siemens cxt70 - potrzebny soft

jak w temacie. Potrzebuje do tego cuda soft. Tp nie problem, choc juz telefon jest dziurawy prawie:). Z gory dzieki za odp.
^
 
     
AdSense


seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-04-10, 23:56   

Tzn full flash?

Odezwij się jutro, zapodam Ci od CX65 ;)

[ Dodano: 2008-04-11, 01:03 ]
A masz już teraz ;] http://download.cs-puchatek.pl/A0000000.rar
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-04-11, 08:22   

a jakies bcore, itd. tez jest potrzebne.... wiec ma ktos reszte?:>
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-04-11, 11:47   

Przecież tam w nim jest wszystko. Cały soft z boot core, e2p itd.
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-04-11, 14:41   

czasami x65 flasher pokazuje przy podlaczeniu unknown botcore signature. Co zrobic?:>
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-04-12, 03:54   

W papua nowy bc?
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-04-12, 08:39   

seba123, ktora papue wziac? bo mialem kilka i zadna nie wykrywa mi TP,
mam tez plik dla vklaya z tego siemensa, da sie z niego cos wyciagnac aby papa nie chciala tp?, bo ten tp w tym telefonie to juz prawie dziura...
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-04-14, 19:36   

Masz kabel na COM czy jedziesz emulacją?
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-04-14, 19:55   

akutalnie emulacja, ale kabel com tez mam jak cos:)
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów U700 Problem Soft kamo123 Samsung 2 2011-01-21, 07:44
Brak nowych postów Soft c902 mirashdi SW 0 2011-10-22, 16:37
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39