PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Siemens M35 bardzo słaba bateria.


Siemens M35 bardzo słaba bateria.

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Siemens M35 bardzo słaba bateria.
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
byku_87 
Nowicjusz



Telefon: 604930597
Operator: Era
Wiek: 29
Dołączył: 09 Sie 2004
Posty: 27
Skąd: Z domu
Wysłany: 2004-09-20, 19:47   Siemens M35 bardzo słaba bateria.

Witam. Mam problem z Siemensem M35. Gdy jest 3/4 baterii, i jak ktoś do mnie zaimpulsuje, to ten "burak" sie wyłancza. :roll: Nic nie robiłem, to sie po prostu stało tak od siebie. Aha, i ma ktoś może jakiś Polski program, łatwy do flashowanie siemensów, lub jakąś instrukcje :mrgreen: , i jakim kablem moge wgrywać softy?? Czy to jest ten co sie wgrywa loga, itp??
_________________
NoKiA
Ostatnio zmieniony przez boss_53 2006-02-01, 22:14, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
AdSense


imperator 
Starszy Użytkownik
#@wodzirej@#



Telefon: 6800
Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 131
Skąd: z piaskownicy
Wysłany: 2004-09-20, 21:56   

A wiec przyczyna wylaczania sie jest na 99% to, ze bateria jest do wymiany :-) Cos do flashowania... hmm sciagnij sofcik do niego, najczsciej sa takie ze klikasz i sam sie wgrywa do fona bez dodatkowych programow :) A kabelek... wystarczy zwykly do tego modelu z allegro (pasuje z c35i o ile dobrze pamietam) tzw DATA

pozdro
_________________
sa ludzie i ...... Zastanow sie kim jestes Ty :)
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 32
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-09-21, 07:51   

hmm sciagnij sofcik do niego, najczsciej sa takie ze klikasz i sam sie wgrywa do fona bez dodatkowych programow

heheh to coś to swup(program+flash) w jednym. Al etutaj wina nie stoi po stronie softu. Podmień bateryjkę z innej sztuki.
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
byku_87 
Nowicjusz



Telefon: 604930597
Operator: Era
Wiek: 29
Dołączył: 09 Sie 2004
Posty: 27
Skąd: Z domu
Wysłany: 2004-09-21, 08:48   

Bateria też była zmieniana. To jest albo coś z układem, albo softem.
_________________
NoKiA
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 32
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-09-21, 09:02   

jesli wylacza siepodczas polaczenia to wymien PA, wstaw zamiennik rf3103 i sprawdz czy pomoze.
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
byku_87 
Nowicjusz



Telefon: 604930597
Operator: Era
Wiek: 29
Dołączył: 09 Sie 2004
Posty: 27
Skąd: Z domu
Wysłany: 2004-09-21, 21:22   

Co mam zmienić ??Nie za bardzo kapuje :mrgreen:
_________________
NoKiA
^
 
 
     
Piotrek 



Telefon: K750i
Operator: Heyah
Pomógł: 18 razy
Dołączył: 11 Maj 2004
Posty: 1889
Skąd: Poznań
Wysłany: 2004-09-23, 17:09   

byku_87, koncowke mocy
_________________
Płodni.com - Płodzimy kuszące pomysły,
PrzerwaNaReklame.pl - poczytaj o najlepszych światowych kampaniach reklamowych.
^
  Skype
     
Bonzaj 
Starszyzna
Chiński wąż



Telefon: SGS II
Operator: Heyah
Pomógł: 18 razy
Wiek: 71
Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 892
Skąd: Smoczogród
Wysłany: 2004-09-24, 22:30   

Z tego co pamiętam w M35 przypisuje się jakiś adres baterii...
Najlepiej wgrać orginalny full flash ... jeśli po tym nie zadziała to napewno hardware...
Mam full flesha jakby coś :roll:
_________________
Carpe diem, quam minimum credula postero.
http://www.garnek.pl/bonzaj/archiwum
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 32
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-09-25, 07:52   

Bonzaj,
Zapewne chodzi ci o kalibrację baterii. Do tego służy siemens sensor tool. Zgraj ustawienia baterii z innego c,m 35 i wgraj do swojego.
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
byku_87 
Nowicjusz



Telefon: 604930597
Operator: Era
Wiek: 29
Dołączył: 09 Sie 2004
Posty: 27
Skąd: Z domu
Wysłany: 2004-09-25, 11:56   

dzięki za pomoc chłopaki, jak zrobie to dam znać :brawo:
_________________
NoKiA
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: