PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Siemens m35i i simlock, pomocy


Siemens m35i i simlock, pomocy

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Siemens m35i i simlock, pomocy
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
M@rcus 
Użytkownik



Telefon: SE K700i
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Wiek: 31
Dołączył: 07 Gru 2004
Posty: 77
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2004-12-07, 23:00   Siemens m35i i simlock, pomocy

Witam, mam problem z siemensem m35i, a mianowicie po sciagnieciu simlocka freia, wyskakuje mi czarny prostokacik, wyczytalem ze nalezy wgrac ponownie flash wgrywam i wtedy mam blokade na wszystkie sieci, co jest ...? jak sciagne smoka znowu czarny prostokat, panowie jesli mozecie pomozcie mi, opiszcie co robie nie tak i skad wziasc spr. flash do tego modelu.
Z gory dzieki za pomoc ale nie moge sobie poradzic z tym modelem.
Pozdrawiam :wink:
^
 
 
     
AdSense


boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2004-12-08, 17:58   

A czym ściągasz smoka?? Najlepiej programem FREIA. Jak chcesz to moge ci podesłać sofcik tylko w wersji z niemieckim językiem, ale mam też nakładke w wersji 24 i polskim langiem :) Ja wgrywam biny do fona x35flasherem a ściągam simlocka właśnie freia. Mam kilka wersji softów jak chcesz to na gg moge ci wysłać bo nie wiem, które są dobre. Mam też wybajerzony sofcik z możliwością wgrania loga, z temp. fona, zasięgiem kreskowym jak w nokii i jeszcze kilka bajerów ma.
^
 
  Skype
     
M@rcus 
Użytkownik



Telefon: SE K700i
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Wiek: 31
Dołączył: 07 Gru 2004
Posty: 77
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2004-12-08, 19:44   

Hey, tak właśnie smoka sciagam freia, hm..a moze to wina softu bo wgrywalem wersje 18 :? jak mozesz to podeslij mi te sofciki a e-maila: marqs85@op.pl, a moje gg to: 2468646, thx za odp. Pozdrawiam

[ Dodano: 2004-12-16, 11:13 ]
Jesli to możliwe to prosze o poedsłanie mi flasha, sciagałem o nazwie C35_2103 ale te programy ktore sa z nimi nie ruszaja, wgrywam x35 flasherem flasha ale nie rusza fon, podeslijcie mi jakiegos backupa.Maila macie wyzej. Pozdrawiam
^
 
 
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2004-12-16, 16:58   

M@rcus, na maila nic sie nie wysyła, takie są zasady. Jak chcesz to możemy to załatwić na gg mój nr to 3347953.
^
 
  Skype
     
Grzyb26 
Użytkownik


Telefon: k800
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 32
Dołączył: 19 Lis 2004
Posty: 83
Skąd: Włocławek
Wysłany: 2004-12-16, 17:38   

ja tez mialem taki problem tyle ze mi pomoglo zdjecie sima jeszcze raz tyle ze jak dobrze pamietam to wcisnolem przycisk do zmiany nr imei czy odwrotnie
mi pomoglo :-D
_________________
UFS + HWK, UBL, MX-KEY, SAGEMDD CLON, CRUISER, JAF, UB, GENIE CLIP, SMART CLIP, AF, SETOOL3, DREAMBOX, FURIOUS, MULTI-BOX, BB5BOX, NS-PRO, Z3X, EASYUNLOCKER
^
 
 
     
Bult 
Nowicjusz


Dołączył: 13 Wrz 2004
Posty: 21
Skąd: Piekary
Wysłany: 2004-12-21, 09:46   

Witam ! Przywrucenie imei powinno pomuc. Poprostu w fraia zanacz przy unlocku Update flsh imei i wpisz w pole obok imei z pod klawiaturki.
^
 
 
     
scanikwwo 
Nowicjusz


Dołączył: 11 Paź 2004
Posty: 3
Skąd: Wejherowo
Wysłany: 2005-01-01, 21:36   

Sciagnij ten programik ==> KSie <== najlepszy do smoka albo zmiany IMEI i naprawy komunikatu Wrong Software
^
 
     
grzesiek1711 
Starszyzna
heh 3x P????Team :P



Telefon: 3310+6600
Operator: Plus
Pomógł: 14 razy
Wiek: 29
Dołączył: 29 Sie 2004
Posty: 632
Skąd: prawie Koszalin
Wysłany: 2005-01-01, 21:45   

z tego co wiem to C35 i M35 mają prawie ten sam soft i tak właśnie problem miałem przy C35

We freii macie dwie opcje: x35 new i x35 old i to czy będzie git czy będzie kwadracik zleży od tego czy dobrą opcję wybierzecie.

Old to są chyba wersje softu poniżej v18, a new to są wszystkie nowsze.
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Simlock NOKIA SL3 bez utraty gwarancj... SL3-GSM Bazar 1 2013-01-29, 08:05
Brak nowych postów Pomocy! Wgranie polskiego jezyka do 3... astronisos BB5 6 2013-01-29, 20:21
Brak nowych postów simlock zdjecie nicolor Bazar 0 2013-03-18, 18:25
Brak nowych postów simlock w tablecie Goclever Aries 70 jsuchar Simlock 0 2013-12-19, 10:31
Brak nowych postów simlock 7360 mlody123 Simlock 0 2014-02-15, 13:37