PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > siemens patchowanie


siemens patchowanie

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » siemens patchowanie
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
morron 
Nowicjusz



Telefon: 7650
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Wiek: 27
Dołączył: 23 Lis 2004
Posty: 33
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2004-12-06, 18:39   siemens patchowanie

czy takim kablekiem spatchuje siemensa c35
^
 
 
     
AdSense


SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 32
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-12-07, 09:20   

do patchowania c35 wystarczy ci zwykly kabelek !!!
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 29
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2004-12-07, 14:14   

morron, najlepeij aby była na max232, gdzis czytałem ze max3232 (widoczny na obrazku) stojuje sie zastępczo i też powinno na nim chodzić.
jakby to był max 232 to na 100% sie uda spathować a na tym to mi trudno powiedzieć....
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
morron 
Nowicjusz



Telefon: 7650
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Wiek: 27
Dołączył: 23 Lis 2004
Posty: 33
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2004-12-07, 15:52   

a moglbys dac schemat !!!!!
ja czytalem ze zwyklym kabelkiem sie nie da tak pisza na http://www.gsmcenter.pl/pg.php?tid=224

[ Dodano: 2004-12-07, 15:56 ]
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=35838706 a takim czyms????
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 29
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2004-12-07, 16:38   

morron, tez zamówiem z allegro (inny sprzedwaca) i mi chodzi gładko. Zanczy z poczatku były problemy ale jak dodałęm dodatkowe zasilanie (wg powyzszego schematu) to już wszystko pięknie śmiga :mrgreen:
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
morron 
Nowicjusz



Telefon: 7650
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Wiek: 27
Dołączył: 23 Lis 2004
Posty: 33
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2004-12-07, 16:45   

thx
^
 
 
     
mrELO 
Starszyzna
Złośnik :D


Telefon: 6070
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 32
Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 847
Skąd: Opoczno
Wysłany: 2004-12-07, 18:37   

morron, takie cos jak
Cytat:
thx
mozna sobie zalatwic na GG.Bede Cie obserwowal.
^
 
 
     
shaun_bejker 
Nowicjusz


Telefon: 607114803
Operator: Plus
Wiek: 34
Dołączył: 09 Kwi 2005
Posty: 13
Skąd: Działdowo
Wysłany: 2005-04-09, 19:18   

odepnij auto ignition, w v-klay ustaw napięcie na RTS i delektuj się patchowaniem siemensów.
^
 
 
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 106
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2005-04-10, 19:45   

a ja czytałem gdzes (chyba na x35) ze trzeba przelutowac kabelek z zwyklego i dodac diode
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: