PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Siemens S35i bateria trzyma mniej niz powinna


Siemens S35i bateria trzyma mniej niz powinna

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Siemens S35i bateria trzyma mniej niz powinna
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Druss 
Nowicjusz



Telefon: SE C905 + K750i
Operator: Orange
Dołączył: 13 Paź 2004
Posty: 60
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2005-11-11, 12:36   Siemens S35i bateria trzyma mniej niz powinna

Kupilem sobie baterie 1200mAh, na moim siemensie chodzi max 2dni a na mojego brata chodzi ta sama bateria 6dni. Nie wiem co jest. Jeszcze jest takie cos ze jak jest wlaczony telefon jak podlacze ladowarke to go nie laduje, dopiero jak wylacze telefon to go moze ladowac. Moze gdzies sie jakies zwarcie robi, tylko gdzie tego szukac ?
^
 
     
AdSense


Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2005-11-11, 13:43   

zczytales sobie log'i baterii? Bo jak nie to troszke lipnie bedzie i bedziesz ja musial skalibrowac
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
Druss 
Nowicjusz



Telefon: SE C905 + K750i
Operator: Orange
Dołączył: 13 Paź 2004
Posty: 60
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2005-11-11, 16:06   

Nie chodzi o to, bo nawet oryginalna 750-tke tak samo u brata chodzi 3 dni u mnie jeden dzien. Cos jest poprostu nie tak z phonem.
^
 
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2005-11-11, 18:47   

no wlasnie to zalezy od kalibracji baterii ! Jezeli ja dobrze skalibrujesz to bedzie dziala tak jak powinna dzialac. Program sie nazywa Siemens Sensors Tools 1.3. Jezeli chciecie to napisze turtoriala jak skalibrowac baterie itp
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
Druss 
Nowicjusz



Telefon: SE C905 + K750i
Operator: Orange
Dołączył: 13 Paź 2004
Posty: 60
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2005-11-17, 07:39   

Przejechałem caly telefon izopranolem i wszystko dziala bez zadnych logow, bo jak juz mowilem bez sensu jak baterie fabryczna trzeba by bylo ustawiac. Mozna zamknac temat.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: