PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Siemens SL42 dziwna smierc???


Siemens SL42 dziwna smierc???

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Siemens SL42 dziwna smierc???
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
karmol1 
Nowicjusz


Telefon: 3310
Operator: Heyah
Dołączył: 15 Lip 2005
Posty: 30
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2005-10-28, 21:12   Siemens SL42 dziwna smierc???

Witam
Sposiadam Siemensa SL42 i wszystko bylo ok dopuki nie rozladowal mi sie tel. przy sluchaniu MP3. Po tym rozladowaniu juz sie nie chce wlaczyc :(. Ładowalem go full i nic
Macie jakies propozycje bo jak narazie lezy martwy:/
Chce powiedziec ze jestem w simensach poczatkujacy takze prosze o wyrozumialosc i z gory dziekuje za wszelkie rady
^
 
 
     
AdSense


riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 25
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-10-28, 22:24   

Sprobuj przeladowac oprogramowanie, zobacz czy czasem bateria nie siadla, ladujac w innym fonie.
^
 
 
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2005-10-29, 11:44   

jezeli masz do tego telefonu stacje dokujaca to w bardzo latwy sposob mozesz wgrac do niego oprogramowanie (przy okazji dograc sobie jakiegos patcha). Wystarczy miec program v_klay, ksie i troszke wolnego czasu. Jezeli niewiesz jak w swoim telefonie wgrac soft napisz do mnie PW - chetnie odpowiem na Twoje pytania
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
simonnt 
Nowicjusz



Telefon: NHM-5
Operator: Orange
Dołączył: 14 Paź 2005
Posty: 5
Skąd: Nowy Targ
Wysłany: 2005-11-01, 14:36   

Może niestykaja ci styki od baterii.
Jak mi niestykaly to mialem tak samo. Albo mogło Ci sie cos rozlutowac na plycie glownej.
_________________
Gość koniecznie wejdź na moją strone WWW.GTASite.PL
^
 
 
     
karmol1 
Nowicjusz


Telefon: 3310
Operator: Heyah
Dołączył: 15 Lip 2005
Posty: 30
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2005-11-01, 21:03   

styki sa w porzadku plyte grzalem i kapalem takze styk raczej z plyta glowna jest zreszta sprawdzalem przejscie miernikiem. Przy proble fleszowania fonika w kazdym programie mi wywala error(vklay,freia) a unisiemensa nie moge uruchomic bo przy uruchamiamu emulatora wysakuja mi jakies krzaczke(wie ktos moze co z tym zrobic?)
Zatem coz radzicie??

[ Dodano: 2005-11-07, 19:11 ]
chcial bym dodac ze udalo mi sie wgrac w koncu flasha ale tel i tak nie odpala juz nie mam pomyslow jezeli komus sie cos nasowa na mysl to piszcie
Prosze o pomoc bede wdzieczny
Karmol
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: