PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > siemens sl45i i bateria


siemens sl45i i bateria

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » siemens sl45i i bateria
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
pbs 
Starszyzna



Telefon: NOKIA 6610
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 25 Lip 2004
Posty: 637
Skąd: Szczebrzeszyn
  Wysłany: 2005-04-10, 20:32   siemens sl45i i bateria

ehh mam standardowego zonka w slce z bateria czyli telefon mi sie sam wyłacza gdy bateria jes pełna 1/4 1/2 itp w czasie dzwonienia czytałem wiele artykułow na stronach wgrywałem czysty soft, eeprom oraz wgrywałem ustawienia baterii i nic nie robiłem jeszcze kalibracji i formatowania tzn kalibracje robił mi jeszcze kolega ale tez nie pomogło :( ma ktos jakies sensowne pomysły :(

[ Dodano: 2005-04-10, 23:39 ]
zrobiłem kalibracje sam i formatuje baterie i zobacze co bedzie bo po tamtej kalibracji nie był formatowany .... ma ktos jakies pomysły co jeszcze moge zrobic ?
_________________
I'm back...
^
 
 
     
AdSense


MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2005-04-10, 23:34   

pbs, ja uwalilem sobie baterie kalibracja wiec uwazaj... spalily mi sie kondziory :|
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
pbs 
Starszyzna



Telefon: NOKIA 6610
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 25 Lip 2004
Posty: 637
Skąd: Szczebrzeszyn
Wysłany: 2005-04-11, 17:43   

heh a moze ja mam walnieta baterie ?? nic zobaczymy zkalibrowąłem wgrałem orginalne ustawienia dla 650mAh sformatowałem i czekamy ...
_________________
I'm back...
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 32
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2005-04-12, 00:01   

MasterJapko, żeś nieumiesz to uwaliłeś :) )
ja bym wsadził inną baterię a potem zadawał pytania na forum :)
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
pbs 
Starszyzna



Telefon: NOKIA 6610
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 25 Lip 2004
Posty: 637
Skąd: Szczebrzeszyn
Wysłany: 2005-04-12, 16:09   

SERWIS_GSM, ale co da inna bateria ? ta powinna działac nie ? bo jak na tej nie działą to na innej tez bo mój kolega tez miał takie cos ale jemu kalibracja pomogła.... bo jak wkładal od kogos baterie to miał to samo a ja mam teraz jakałs 700mah Millenium li-ion ma ktos moze ustawienia plik blk do 700 ? bo jak nie to bede zmuszony wgrac z 650 a to 50mah mniej :? :D
_________________
I'm back...
^
 
 
     
m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-04-12, 16:37   

pbs, wgraj stary soft jesli masz backup ze swojego fona lub wgraj backupa kalibracji ze swojego fona. :mrgreen: bedzie dzialalo a jezeli nie masz to musisz kombinowac z innymi kalibracjami...
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
     
pbs 
Starszyzna



Telefon: NOKIA 6610
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 25 Lip 2004
Posty: 637
Skąd: Szczebrzeszyn
Wysłany: 2005-04-12, 17:40   

m_arti21, nie mam backupa softu :/ nie mam backupa kalibracji bo nie robiłem bo mi i tak nie działało a z kalibracjami to co mam wgrywac 540mah do 650 :/ 110 ah pójdzie ... ucieknie :)

[ Dodano: 2005-04-30, 18:55 ]
POMOCY nic nie działa dalej sie wyłacza jak jest 3/4 baterii nawet na innej bateri - 700 :/ o co chodzi :?
_________________
I'm back...
^
 
 
     
Bonzaj 
Starszyzna
Chiński wąż



Telefon: SGS II
Operator: Heyah
Pomógł: 18 razy
Wiek: 71
Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 892
Skąd: Smoczogród
Wysłany: 2005-04-30, 18:02   

To może ktoś się przysłuży i zrobi backup swojej słuchawki i pomoże pbs'owi?
_________________
Carpe diem, quam minimum credula postero.
http://www.garnek.pl/bonzaj/archiwum
^
 
 
     
pbs 
Starszyzna



Telefon: NOKIA 6610
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 25 Lip 2004
Posty: 637
Skąd: Szczebrzeszyn
Wysłany: 2005-04-30, 18:04   

o dobra mysl Bonzaj, :) chociarz backup baterii moze pomoze ale jak ktos moze softu to poprosze :)
_________________
I'm back...
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: