PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Siemens SL45i problem z flashowaniem


Siemens SL45i problem z flashowaniem

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Siemens SL45i problem z flashowaniem
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2006-04-18, 18:18   Siemens SL45i problem z flashowaniem

Flashuje slke normalnie i na 32% na 2 programach się zatrzymuje i dalej nie idzie. Ma kto jakieś pomysły? Może ma ktoś soft w formacie FLS??
^
 
  Skype
     
AdSense


wacho_czk 
Starszy Użytkownik
Klub Espero



Telefon: Sl45i/M65
Operator: Era
Pomógł: 4 razy
Wiek: 29
Dołączył: 17 Wrz 2004
Posty: 131
Skąd: WielkaPolska-Czarnków
Wysłany: 2006-04-18, 19:49   

Jak chcesz mogę Ci podesłać plik fls z mojej SLki!
_________________
http://images3.fotosik.pl/220/7c884fe31dff8d71.gif
^
 
 
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-04-19, 13:40   

watpie zeby to byla wina sw, cos z hw musi byc nie tak. Ale dla pewnosci sprobuj wgrac v_klay'em ten soft http://download.suportgsm...45i_56_fubu.zip
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2006-04-19, 15:54   

Co macie to dajcie popróbuje w końcu nic mu już nie zaszkodzi.
^
 
  Skype
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-04-19, 16:14   

http://www.eselka.tu.org.pl/pliki/SL45iv56.zip ;)
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2006-04-19, 22:00   

Na v klayu tez wywala błąd taki jak na załączonym obrazku :/
^
 
  Skype
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-04-20, 13:57   

na ktorym sofcie? i zobacz czy mozesz zrobic backup'a
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2006-04-29, 22:56   

Nie da rady zrobić backupa i na wszystkich softach na 32% się zatrzymuje i dalej nie idzie :/
^
 
  Skype
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-04-30, 09:17   

boss_53, moze to bedzie glupie, ale czy w v_klayu masz dobrze wybrany model telefonu? Tzn SL45 (Bootcore Bug) i predkosc 115200? Bo mi to CRC nie pasuje ;/
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2006-04-30, 12:35   

Mendi, dokładnie tak jest ustawione.
^
 
  Skype
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-04-30, 15:05   

to teraz trzeba by sie zajac HW, wygrzac cala plytke trzeba, bo moze cos przy cobbie padlo :/ nie masz mozliwosci sprawdzic kwarcu, bo jakby dalo sie go chociaz wlaczyc :/ Niewiesz jaka jest jego przeszlosc?
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2006-04-30, 15:08   

Wiem tyle że działał normalnie i w końcu się wyłączył i przeleżał jakiś czas w szufladzie.
^
 
  Skype
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-04-30, 15:23   

raczej nie jest mozliwe zeby sam z siebie sie rozwalil, widzialem rozne slki (stany raczej krytyczne byly, ale dzialaly caly czas) i same z siebie sie nie rozwalaly. To opisz jak po wygrzaniu plyty bedzie
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-04-30, 22:08   

boss_53, wygrzej proca... w tych telefonach to jest pieta achillesowa... jak cos niedzial to pierwsze co to grzac proca.. bo to wielki klocek jesti lubi nie stykac do pcb...
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 18:58
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 00:15
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 10:54
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 06:52