PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > SIEMENS SX1 unlock


SIEMENS SX1 unlock

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » SIEMENS SX1 unlock
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
delo
Nowicjusz


Telefon: siemensSX1
Dołączył: 25 Sty 2006
Posty: 1
Wysłany: 2006-01-25, 01:12   SIEMENS SX1 unlock

wie ktos skad zassac calculator imei do sx1?

albo jak inaczej sciagnac locha z sx1 black?
^
 
     
AdSense


wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-01-25, 01:50   

kalkulatora nie ma i nie bedzie, a simlocka z tego ciężko ściągnąć, musisz testpointa robić i wogóle masakra :/
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
bartek2109 
Starszyzna
R+



Telefon: k300i
Operator: Heyah
Pomógł: 14 razy
Dołączył: 31 Maj 2005
Posty: 682
Skąd: Makowiska City
Wysłany: 2006-01-25, 14:17   

tutaj jak ciąć tp
_________________
Fata viam invenient...Przeznaczenie znajdzie drogę
^
 
 
     
pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2006-01-25, 17:29   

wntl, i tu sie mylisz... jest kalkulator tylko trzeba wiedzieć gdze ;) tak dla pewności niech delo, rzuci mi IMEI i sieć na pw i zobacze jeszcze czy to działa ;)
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
     
TROPICAL 
Starszy Użytkownik
...oj niewie...



Telefon: DCT-3
Operator: Orange
Dołączył: 14 Wrz 2005
Posty: 239
Skąd: Biała Podlaska
Wysłany: 2006-01-25, 17:41   

pirat, co ty gadasz!! Z żadnego siemensa nieściągniesz simlocka kalkulatorem!!
Spóbuj to se telefon zwalisz i będziesz miał problem :] i zapłacisz więcej niz za zdjęcie simlocka
_________________
KONSTYTUCJA RP z 2 Kwietnia 1997 Art. 54, punkt 1:
"Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji"
gó.... prawda
^
 
 
     
adamingo 
Użytkownik



Telefon: c45 :D
Operator: Plus
Wiek: 25
Dołączył: 02 Paź 2005
Posty: 76
Skąd: Wiocha street
Wysłany: 2006-01-25, 18:33   

TROPICAL, zwalić nie zwali...
Moze ktoś rzeczywiście to zrobi :D w koncu elektro sobie jakoś z tym radzi
_________________
Gość siema!
^
 
 
     
grzesiek1711 
Starszyzna
heh 3x P????Team :P



Telefon: 3310+6600
Operator: Plus
Pomógł: 14 razy
Wiek: 29
Dołączył: 29 Sie 2004
Posty: 632
Skąd: prawie Koszalin
Wysłany: 2006-01-25, 18:45   

adamingo, elektro255 robił to...(teraz już się chyba w to nie bawi) on poprostu podłączał siemensa C35 pod kompa, ustawiał IMEI taki z jakiego ma iść simlock i ustawiał simlock'a na taką sieć na jaką jest założony sim na telefonie docelowym i po tym wszystkim jakims programem zczytywał loga z którego liczył kod który pozwoli na ściągnięcie simlocka...i ten otrzymany kod wysyłał...on nie używał kalkulatora...(ale kalki do siemensów muszą być, skoro da się tak zczytać to musi być jakiś kalk do tego...przecież można znaleźć w sieci ściąganie sima z siemensów za pomocą kodu...nie wierzę że robią to tak jak elektro255...)
_________________
Moja historia: Się męcz C25, Se dżem MC930, Nokia 3310,Nokia 3510i, Nokia 3650, Nokia 6600+Nokia 3310
a na pare dni były też 3210,3330, 5210, 3410, 6210, tak czy siak NOKIA RLZ :D
^
 
 
     
bamc 
Wie co mówi


Telefon: komórkowy
Operator: Plus
Pomógł: 4 razy
Wiek: 30
Dołączył: 20 Lip 2004
Posty: 415
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-01-25, 22:02   

TROPICAL, jest kalkulator.. jedna osoba na forum sx1 poswieconym temu telefonowi sciagala kodem jest tam temat i wszyscy co zaplacili dostali kod .. dzialajacy ;)
^
 
 
     
pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2006-01-25, 22:31   

delo, co masz do stracenia rzuć IMEI (albo ktoś inny z forumowiczów) i sprawdzimy... jak sie raz kod źle wpisze to jeszcze telefon sie nie psuje :P
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2006-01-26, 10:07   

Da się kodem bo sam ściągałem kod miałem za free i jest też opcja po 5-cio krotnym wpisaniu źle kodu zabezpieczającego wklepujemy master code i telefon też hula. Nie wiem czy jest jakiś kalkulator, bo kod dostałem od znajomego i nie pytałem się go o to skąd go miał. I prawdopodobnie tym kodem na sim można założyć też locka spowrotem.
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Nokia 6210 Navigator unlock lukaczmarek Simlock 11 2009-08-18, 21:31
Brak nowych postów Przyklejony: unlock platformy A2 za free dla wszys... [adrian] Sony Ericsson 6 2009-08-18, 22:09
Brak nowych postów Modyfikacje Siemens C72 lsz BenQ-Siemens 0 2009-09-15, 19:50
Brak nowych postów Unlock modemu iPlua Globetrotterc iCO... szczuru Inni Producenci 4 2010-03-05, 11:46
Brak nowych postów Siemens CXT70 i usługa Kto tam? (Era) Juzer BenQ-Siemens 0 2010-04-14, 12:41