PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > siemens z serii 35 wiesza się


siemens z serii 35 wiesza się

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » siemens z serii 35 wiesza się
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Grzyb26 
Użytkownik


Telefon: k800
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 32
Dołączył: 19 Lis 2004
Posty: 83
Skąd: Włocławek
Wysłany: 2004-12-07, 08:52   siemens z serii 35 wiesza się

siema!
mam pytanko do tel z tej serii a mianowicie mialem kilka juz tych tel i w co drugim byl ten sam blad:((
po wejsciu do menu i po wykonaniu kilku czynnosci<zwykle wystarczylo 10 razy wcisnac jakis przycisk nawigacyjny i ok> telefon sie zwiesza , zatrzymuje sie w jakiejs czesci menu i lipa jedynym rozwiazaniem bylo wyciagniecie baterii:(((
i ostatnio wgralem w jednego siemensa nowe oprog i to samo,wiec:
- czy to jest na pewno wina oprogramowania??
- czy moze wina lezy w innym miejscu <moze cos na plycie glownej jest uszkodzone:((>
prosze o rade

pozdro
Ostatnio zmieniony przez boss_53 2006-02-01, 22:18, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
AdSense


SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 32
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-12-07, 09:40   

eee czemu jakoś nigdy j atego nie zauważyłem??
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
Grzyb26 
Użytkownik


Telefon: k800
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 32
Dołączył: 19 Lis 2004
Posty: 83
Skąd: Włocławek
Wysłany: 2004-12-07, 11:45   

widocznie miales szczescie bo ja na 2 lub nawet 3 mialem to samo:(( :evil:
_________________
UFS + HWK, UBL, MX-KEY, SAGEMDD CLON, CRUISER, JAF, UB, GENIE CLIP, SMART CLIP, AF, SETOOL3, DREAMBOX, FURIOUS, MULTI-BOX, BB5BOX, NS-PRO, Z3X, EASYUNLOCKER
^
 
 
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2004-12-07, 16:59   

Miałem kiedyś siemensa m35i i też nie zauważyłem. Został mi jeden na części tylko :) . Wiem, że od smsa o pewnej treści się wieszał co dało rade wyeliminować ale o tym że od przycisków się wiesza to nie wiedziałem. Nie uważam siemensów za jakiś rewelacyjny sprzęt. Wiel z nich się wiesza nawet te nowe.
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów 8210 wiesza sie przy nacisnieciu 3 6 9 adrek14 DCT-3 1 2008-05-24, 14:08
Brak nowych postów telefon samochodowy siemens p1- zablo... kris-k97 Elektronika i inne 0 2008-07-12, 15:25
Brak nowych postów e51 wiesza sie crizz1000 BB5 0 2009-03-09, 23:34
Brak nowych postów Modyfikacje Siemens C72 lsz BenQ-Siemens 0 2009-09-15, 19:50
Brak nowych postów Siemens CXT70 i usługa Kto tam? (Era) Juzer BenQ-Siemens 0 2010-04-14, 12:41