PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Sim lock z a52


Sim lock z a52

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Sim lock z a52
Zamknięty przez: MasterJapko
2006-03-07, 21:25
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Dawidziu 
Nowicjusz



Telefon: Samsung
Operator: Heyah
Wiek: 24
Dołączył: 04 Sty 2006
Posty: 37
Wysłany: 2006-01-08, 11:34   Sim lock z a52

Witam, kto mi pomoże ściągnąć simlocka a52. Słyszałem ze trzeba ciąć ścieżki:/
^
 
 
     
AdSense


pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2006-01-08, 12:13   

w załączniku tp możesz ciąć z lub bez podświtlania od spodu - ale lepiej je użyj - później freia albo sst 5.31 niespodzianka czy jeden z innych programików :D
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-03-06, 18:46   

pirat, jak mam problemy z SST (antywirus mi pokazuje ze cos w nim siedzi (heurystyka)) to lepiej freia? Jesli tak to jaka wersja? v15 bedzie ok?
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2006-03-07, 09:57   

szczerze to teraz bardziej polecam jokera - ale oczywiście freia 15 czy 18 też pójdzie (jako a55) jaką maszwersje sst ja mam 5.31 nortona i wszystko śmiga oczywiście zmiana czasu itp a w załączniku joker ;)
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-03-07, 10:08   

pirat, w v5.31 niedziala mi "wrona" uzywam v5.32. Antywir to ArcaVir.
Wersja a52 to v9 robic jokerem?

[ Dodano: 2006-03-07, 10:16 ]
moglbys zalaczyc swoja sprawdzona wersje SST?
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-03-07, 10:17   

MJ a 6.50 Ci działa ? bo mi jakoś nie bardzo na S-Goldach. A ta pod UFS to sie sama wyłącza. Viekawy jestem wersji 5.38. Jeszcze miałem taką jakąś co działała ale co jakiś czas przy flashowaniu wywalało napis z przyciskiem OK. Która w takim razie jest najlepsza ?
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-03-07, 13:13   

xury, v5.8 CXa mi uwalil po locku. i niedalo sie repair zrobic pod ta wersja. Musialem v5.32 robic repair po locku. v6.50 mi nie smiga wogole.

[ Dodano: 2006-03-07, 16:37 ]
pirat napisał/a:
szczerze to teraz bardziej polecam jokera - ale oczywiście freia 15 czy 18 też pójdzie (jako a55) jaką maszwersje sst ja mam 5.31 nortona i wszystko śmiga oczywiście zmiana czasu itp a w załączniku joker ;)


robilem jako a55 i niedzialalo.
Zrobilem jako a52 i simlocka niema. Tlyko po tym jak robilem jako a55 zamiast napisal mam X w kazdym menu nazwie itd ;) Od czego to?:P jak zorbic normlany jezyk?
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2006-03-07, 21:18   

na początek spróbuj swupa - jeśli nie pomoże - wrzucił eeprom - ale że nie mam pod a52... mam tylko full v05 pod sst no to tego fula z repair - i na końcu dogranie swupem języka - w takiej kolejność
1.Swup jeżeli nie -> 2
2.Full i swup z pl

fulla i sst co mi działa daje na www.gsmserver.pl/test i nie mam pojęcia dlaczego tak sie stało... w którym programie wybrałeś a55 freia joker sst ?? jak sie bawiłem freią to zawsze zapisywałem beckup mapki - nie miaęłm takiego problemu - a sst to automatycznie i szybciej :D
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-03-07, 21:25   

Robilem freia v15 jako a52. Po locku wywalilo X X X zamiast jakiejkolwiek nazwy w menu itd. Po wgraniu full flasha wszytko wrocilo do normy :)

Lock
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Sim-lock Nokia 6233 jubi20 BB5 5 2009-11-10, 12:40
Brak nowych postów Sim-lock Nokia 5130XM Mar_Gaj12 BB5 2 2009-12-26, 12:25
Brak nowych postów Darmowy SIM-Lock - kalkulator ONLINE ... mm-gsm1 Simlock 0 2010-08-12, 13:03
Brak nowych postów Czy wróci sim-lock po aktualizacji op... pietrek998 BB5 3 2010-09-26, 20:33
Brak nowych postów sim lock nokia 6230i sidorek191 Simlock 0 2013-04-14, 08:39