PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > SIMENS C65 brak t9 w smsach


SIMENS C65 brak t9 w smsach

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » SIMENS C65 brak t9 w smsach
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
max711 
Nowicjusz


Telefon: Siemens
Operator: Plus
Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 4
Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2006-01-20, 16:16   SIMENS C65 brak t9 w smsach

witam wszystkich mam problem zrobiłem formata w siemnsie i niemoge pisać w sms-ach słownikiem t9 proszę o pomoc

Edited by boss_53. Następnym razem pisz temat tak by odzwierciedlał treść postu.
_________________
<{TURBO}>
^
 
 
     
AdSense


boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2006-01-20, 16:28   

Poszukaj w opcjach wiadomości widocznie masz go wyłączonego.
^
 
  Skype
     
max711 
Nowicjusz


Telefon: Siemens
Operator: Plus
Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 4
Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2006-01-20, 17:03   

mam właczoną platformę t9 i nadal nie chce codzić
a tak przy okazji jak się zrobi formata w c65 bedie działać irda ??

[ Dodano: 2006-01-22, 16:10 ]
nadal mam problem z t9 w sms-ach prosze o pomoc
platforme t9 mam włączoną a nadal niechce chodzić ratunku !!! Z góry dzięki
_________________
<{TURBO}>
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-01-23, 11:42   

max711, a zdejmowałeś w nim simlocka poprzez cięcie TP ?. Miałem też coś podobnego kiedyś w jakimś Siemensie bo kolo wykasował słownik z systemu. Trzeba było dograć cały słownik przez kabelek i działało. Było to tak dawno że dokładnie to nie pamiętam jak, ale o ile pamiętam to przez program Siemensa. Możesz też spróbować zaktualizować firmware - do pobrania ze strony siemensa.
^
 
     
max711 
Nowicjusz


Telefon: Siemens
Operator: Plus
Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 4
Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2006-01-23, 15:06   

fajnie dzięki za podpowiedźale ale nie zdejmowałem z niego simlocka ponieważ ma on niecałe 12 miesięcy
_________________
<{TURBO}>
^
 
 
     
DjKwaku 
Nowicjusz


Telefon: S. C65
Operator: Plus
Wiek: 29
Dołączył: 10 Lut 2006
Posty: 13
Skąd: Piekary
Wysłany: 2006-02-10, 14:53   

jezeli zrobiles formata telefona to skasowales T9 :)

http://www.siemensy.pl/mo...rticle.php?id=9

tutaj opisalem jak przywrocic T9 po formacie
_________________
masz Siemensa ?
zapraszam
www.siemensy.pl
^
 
 
     
damtel21 
Użytkownik


Telefon: nokia 6610
Pomógł: 1 raz
Wiek: 32
Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 111
  Wysłany: 2006-02-12, 16:01   

jest taka czeska stronka gdzie mozesz wgrać calego softa z polakiem i t9 przez kabel pod coma wygodne i darmowe ale musisz sie zarejestrowac ta stronka to www.siemensmania.com dwie srodkowe cyfry to jezyk pl. to 03 04 a dwie ostatnie to t9 dwie pierwsze to versjaflasha
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów C902, Brak wibracji PlayGG, komunikat... hueh93 Sony Ericsson 0 2011-10-21, 23:27
Brak nowych postów bialy ekran i brak reakcji konstantin Sony Ericsson 2 2012-01-26, 19:40
Brak nowych postów brak ekranu z widgetami ! liptik Sony Ericsson 1 2012-02-13, 20:40
Brak nowych postów [Hazel] Brak zasięgu korpi Sony Ericsson 2 2012-04-12, 17:07
Brak nowych postów Nokia 6303i brak dźwięku? pirat DCT-4 1 2013-03-26, 23:55