PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > SimLock C35i


SimLock C35i

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » SimLock C35i
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
mavelius 
Wie co mówi
Nokia Team


Telefon: 6310i
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 28
Dołączył: 11 Wrz 2005
Posty: 359
Skąd: Poznań
Wysłany: 2005-12-12, 19:14   SimLock C35i

W zasadzie to potrzebuje freje pod UFSX (tornado). I opiszcie tak po krótce jak się co i jak... w sumie nie potrzebuje jej flashować tylko interesuje mnie LOCK
_________________
No po co Ci głowa?

No jesz niom?

Czy czasami pomyslisz?

Twój wybór!
^
 
 
     
AdSense


bartek2109 
Starszyzna
R+



Telefon: k300i
Operator: Heyah
Pomógł: 14 razy
Dołączył: 31 Maj 2005
Posty: 682
Skąd: Makowiska City
Wysłany: 2005-12-12, 19:47   

mavelius, tutaj masz sposób na locka z c35
_________________
Fata viam invenient...Przeznaczenie znajdzie drogę
^
 
 
     
mavelius 
Wie co mówi
Nokia Team


Telefon: 6310i
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 28
Dołączył: 11 Wrz 2005
Posty: 359
Skąd: Poznań
Wysłany: 2005-12-12, 22:21   

Tylko ze ja mam freje pod tornado.. nie mam zwykłego kabelka kom ;-(
_________________
No po co Ci głowa?

No jesz niom?

Czy czasami pomyslisz?

Twój wybór!
^
 
 
     
leonar 
Starszy Użytkownik
Only Blue



Telefon: 6630
Operator: Orange
Pomógł: 4 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Lut 2005
Posty: 234
Skąd: Ruda Śląska
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2005-12-13, 07:43   

to stary poczukaj progosków do swojego tornado. albo przerób sobie kabelek.
_________________
Halemba Member
^
 
 
     
mavelius 
Wie co mówi
Nokia Team


Telefon: 6310i
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 28
Dołączył: 11 Wrz 2005
Posty: 359
Skąd: Poznań
Wysłany: 2005-12-13, 10:52   

Nie no myślałem, że ktoś z pasji też ma tornadko i umie zdejmować loki z c35...

ehhhh dzięki za zainteresowanie tematem...
_________________
No po co Ci głowa?

No jesz niom?

Czy czasami pomyslisz?

Twój wybór!
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2005-12-13, 10:54   

W sumie to tak samo jak zwykłą freją czyli: wybierasz model telefonu, boot type normal speed na 11500 i unlock. jeśli pojawi sie "boot ini not accepted" to zmieniasz na następny boot type i unlock itd.

A jeszcze zaznacz use otp imei i jak chcesz to zapisz mapy.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Simlock Egregio Warsztat 4 2013-01-04, 14:33
Brak nowych postów Simlock NOKIA SL3 bez utraty gwarancj... SL3-GSM Bazar 1 2013-01-29, 08:05
Brak nowych postów simlock zdjecie nicolor Bazar 0 2013-03-18, 18:25
Brak nowych postów simlock w tablecie Goclever Aries 70 jsuchar Simlock 0 2013-12-19, 10:31
Brak nowych postów simlock 7360 mlody123 Simlock 0 2014-02-15, 13:37