PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Simlock C65


Simlock C65

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Simlock C65
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
isek 
Nowicjusz



Telefon: Siemens
Operator: Heyah
Wiek: 38
Dołączył: 03 Lip 2004
Posty: 43
Skąd: Tarnów i Barlinek
Wysłany: 2004-10-23, 14:06   Simlock C65

Ma ktoś już może sposób na simlocka w siemensie C65?
_________________
Pijcie mleko!! Nie wysyłajcie krów na bezroocie!!!
^
 
 
     
AdSense


SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 32
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-10-26, 13:11   

jak na razie tylko kod
na zagranicznym forum podobno ktoś generuje za free.
http://forum.gsmhosting.c...ed=1#post880785
podobno martech ma już update i niedługo go wypuści :)
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
tokarool 
Użytkownik



Telefon: 0700
Operator: Sami Swoi
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 02 Paź 2004
Posty: 89
Skąd: krotoszyn
Wysłany: 2005-12-15, 18:52   

i cos wiadomo z generatorem?? bo by sie przydał i pewnie nie tylko mi.
Jesli go niema to mam pytanko, mam kabel pod coma od s55 i wydaje mi sie ze wtyczka bedzie pasowac do c65 ale czy napewno i jaki program bym potrzebował? jesli taki istnieje;/
_________________
Zycie jest jak Miriam... Piekne, Ładne... A tu ch*j
^
 
 
 
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2005-12-15, 21:54   

Zobacz kilka tematów niżej:

http://forum.pasjagsm.pl/...lock-vt6810.htm
^
 
 
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 33
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-12-15, 22:20   

tokarool, jesli masz kabel serwisowy do S55 to C65 nie polaczy sie z kompem... musisz przerobic kabel na zwykly do transmisji danych (usunac rezystor laczacy piny 5 i 7 z masa - pin 2)
potem wgrywasz do katalogu z aplikacjami taki programik do spatchowania bootcore, uruchamiasz go, nastepnie cofasz date w kompie o rok i uruchamiasz SST, wybierasz C65 i unlock... + czerwona sluchawka... mnie poszlo chyba za 5 tym razem :/

tutaj dokladny opis:
http://cx65.mat02.aplus.p...=15&mode=thread
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
 
tokarool 
Użytkownik



Telefon: 0700
Operator: Sami Swoi
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 02 Paź 2004
Posty: 89
Skąd: krotoszyn
Wysłany: 2005-12-21, 01:29   

Posiadasz moze jakies schemacik kabelka bo niewiem w ktorej jest wtyczce. Wsume patrzałem czy polaczy sie nieprzerobiony to mozna powiedzeic ze polowa sukcesu ze wzgledu iz wyskoczyl comunikat service mode ale kupa i musze wgrac jave a z tym juz gorzej:/
_________________
Zycie jest jak Miriam... Piekne, Ładne... A tu ch*j
^
 
 
 
mm-gsm 
Nowicjusz



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Dołączył: 30 Paź 2005
Posty: 32
Skąd: Kartuzy
Wysłany: 2005-12-24, 01:14   

@SERWIS_GSM

Matech juz dawno wypuscil update - liczy skey na podstawie hasha.

Joker tez liczy, ale troche to trwa, z tym ze trzeba sluchawe podpiac pod kompa

Pozdr,
_________________
PHU MM-GSM Service
ul. Gdanska 9 Kartuzy
83-300 woj.pomorskie
-> tel 506 66 00 77 <-
--------------------------
CENTRUM SERWISOWE
^
 
 
 
narvany 
Wie co mówi
[WamPiRzaStY]



Telefon: E72
Operator: Orange
Pomógł: 6 razy
Wiek: 33
Dołączył: 16 Wrz 2004
Posty: 391
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-12-24, 03:11   

mm-gsm Czytaj dokładnie posty :) serwis_gsm pisał to-> Wysłany: 2004-10-26, 13:11 .... Więc tak troche dawno :) ponad rok temu ;)
_________________
Profesjonalne systemy zabezpieczeń
^
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Simlock Egregio Warsztat 4 2013-01-04, 14:33
Brak nowych postów Simlock NOKIA SL3 bez utraty gwarancj... SL3-GSM Bazar 1 2013-01-29, 08:05
Brak nowych postów simlock zdjecie nicolor Bazar 0 2013-03-18, 18:25
Brak nowych postów simlock w tablecie Goclever Aries 70 jsuchar Simlock 0 2013-12-19, 10:31
Brak nowych postów simlock 7360 mlody123 Simlock 0 2014-02-15, 13:37