PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Simlock w a52


Simlock w a52

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Simlock w a52
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
zeus24 
Nowicjusz


Dołączył: 13 Sie 2004
Posty: 1
Skąd: Śląsk
  Wysłany: 2004-08-13, 17:55   Simlock w a52

Czym mogę usunąć simlocka z a52 bez cięcia ścieżek. Próbowałem Freią v10 v15 i v18 i nic. :-(
Za pomoc z góry dziękuje.
^
 
     
AdSense


isek 
Nowicjusz



Telefon: Siemens
Operator: Heyah
Wiek: 38
Dołączył: 03 Lip 2004
Posty: 43
Skąd: Tarnów i Barlinek
Wysłany: 2004-08-13, 20:34   

Muszę Cię zmartwić. Freią ściągniesz locka tylko do versji softu 07. Od ver 09 niestety trzeba ciąć scieżkę.
_________________
Pijcie mleko!! Nie wysyłajcie krów na bezroocie!!!
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2004-08-17, 00:35   

isek, Jak to sie tnie sciezki? Mozesz jakos to omowic? tzn bierze sie na plytce jakas konkretna sciezke zrywa/zdrapuje?
^
 
 
     
isek 
Nowicjusz



Telefon: Siemens
Operator: Heyah
Wiek: 38
Dołączył: 03 Lip 2004
Posty: 43
Skąd: Tarnów i Barlinek
Wysłany: 2004-08-17, 20:02   

Mam zdjecie którą ścieżke należy przeciąć, ale nie wiem jak zamiescic to zdjecie. Scieżka znajduje sie pod samym wierzchem laminatu. Ja używam do tego wiertła 0,3 mm i lekko nawiercam i sciezka zostaje przecieta. Poniewaz czyms wiekszym mozna uszkodzic inna sciezke biegnaca obok.
_________________
Pijcie mleko!! Nie wysyłajcie krów na bezroocie!!!
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2004-08-19, 01:10   

isek, musisz przekonwertowac plik graficzny na jpg i dac odpowiedz, tam zalacz plik i juz;) Jak cos to podeslij a ja wystawie.. :mrgreen:
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
isek 
Nowicjusz



Telefon: Siemens
Operator: Heyah
Wiek: 38
Dołączył: 03 Lip 2004
Posty: 43
Skąd: Tarnów i Barlinek
Wysłany: 2004-08-20, 18:26   

OK. Mam nadzieje że nic żle nie zrobiłem. Załączam wszystkie test pointy do siemensów.
_________________
Pijcie mleko!! Nie wysyłajcie krów na bezroocie!!!
^
 
 
     
M@rcus 
Użytkownik



Telefon: SE K700i
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Wiek: 31
Dołączył: 07 Gru 2004
Posty: 77
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2005-02-11, 10:31   

A ja mam pytanie, czy wystarczy samo przeciecie sciezki, czy pozniej jeszcze musze cos kombinowac pod kablem w programie zeby sciagnac do konca simlocka?
Jak tak to jakim progsem to robic, i napiszcie moze jakimi przyrzadami sie podlugujecie przy przecinaniu pointa? :wink:
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Simlock Egregio Warsztat 4 2013-01-04, 14:33
Brak nowych postów Simlock NOKIA SL3 bez utraty gwarancj... SL3-GSM Bazar 1 2013-01-29, 08:05
Brak nowych postów simlock zdjecie nicolor Bazar 0 2013-03-18, 18:25
Brak nowych postów simlock w tablecie Goclever Aries 70 jsuchar Simlock 0 2013-12-19, 10:31
Brak nowych postów simlock 7360 mlody123 Simlock 0 2014-02-15, 13:37