PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > SL45 ->zmiana grafik -> fleshowanie -> Jestem zielo


SL45 ->zmiana grafik -> fleshowanie -> Jestem zielo

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » SL45 ->zmiana grafik -> fleshowanie -> Jestem zielo
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
  Wysłany: 2004-08-05, 23:17   SL45 ->zmiana grafik -> fleshowanie -> Jestem zielo

A wiec koles mnie poprosil zebym mu wziol i sl'ke przerobil. Mam wypas graficzne menu, moge miec czysty soft tylko...brakuje mi informacji jak ja mam to zrobic:( :evil:
Moge graficzne menu wrzucic tutaj jak ktos chce sobie tez zrobic albo dam do download...
Tylko musz dokladnie wiedziec co i jak...

[ Dodano: 2004-08-06, 00:18 ]
Potrzebny full flash sl45 v56! ma ktos?

[ Dodano: 2004-08-06, 00:25 ]
Juz mam;)

[ Dodano: 2004-08-06, 17:12 ]
Kupe pathy do Siemensow :arrow: http://www.siemensfreaks....tches/sl45i.htm

Ale softa jakos niemoge zrobic :|
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
AdSense


AmBeR 
Nowicjusz



Dołączył: 06 Sie 2004
Posty: 5
Skąd: Charzykowy
Wysłany: 2004-08-06, 17:52   

A w jakim formacie masz to menu graficzne??
Plik o rozszerzeniu .vkp czy obrazki np. bmp??
_________________
Whoever Wins...

We Lose
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2004-08-06, 18:09   

AmBeR, obrazki sa w bmp i jeszcze jakis dodatkowy plik vkp

[ Dodano: 2004-08-06, 19:09 ]
Ciesze sie ze przyjeles zaproszenie:)
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
AmBeR 
Nowicjusz



Dołączył: 06 Sie 2004
Posty: 5
Skąd: Charzykowy
Wysłany: 2004-08-06, 18:22   

Jeżeli ten plik .vkp ma powyżej 25KB to będzie to już menu z grafiką w patchu.
Bierzesz program V_Klay i nim wgrywasz patch i to wszystko.
A jeżeli w pliku .vkp nie ma grafiki to te bmp trzeba bedzie przerobic na plik z kodem, to juz troche wiecej roboty.
_________________
Whoever Wins...

We Lose
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2004-08-06, 18:33   

AmBeR, tylko ze ja tego fona niemam tylko koles. On mieszka odemnie 30km i robimy fona przez gg;) jak robil tym progsem wrzucil do fona to wyskoczylo wrong software i zmiana imeia niepomogla jak pisali w jakims opisie...

Jestem ciemny z siemensa. Plik ma 3,62kb....
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
AmBeR 
Nowicjusz



Dołączył: 06 Sie 2004
Posty: 5
Skąd: Charzykowy
Wysłany: 2004-08-06, 18:47   

Czyli jest to tylko plik z menu graficznym, ale bez grafiki.

A co do Wrong Software, to wyskoczyło mu to chyba jak wgrał całego nowego flasha .bin.
Jakby co tu masz moje graficzne menu (grafika+obsługa).
_________________
Whoever Wins...

We Lose
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2004-08-06, 20:26   

No wgraf v56 ktory spaczowal... Wiec co ma zrobic zeby bylo cale menu graficzne i wszystko bylo oki? :D
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
AmBeR 
Nowicjusz



Dołączył: 06 Sie 2004
Posty: 5
Skąd: Charzykowy
Wysłany: 2004-08-07, 13:14   

Podeslij mi to menu graficzne co chcesz wgrac i jest w plikach bmp, przerobie Ci je na vkp.
_________________
Whoever Wins...

We Lose
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2004-08-07, 13:22   

AmBeR, masz zablokowana mozliwosc wysylania majli przez pasje. Albo odblokuj albo na gg zapraszam


Grafy w zalaczniku

[ Dodano: 2004-08-08, 00:04 ]
PS. jak juz ktos wysyla majla z softem to prosze bez hasla albo chociaz haslo do archiwum podac...

AmBeR, jaki jest haslo do tego softu?
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
AmBeR 
Nowicjusz



Dołączył: 06 Sie 2004
Posty: 5
Skąd: Charzykowy
Wysłany: 2004-08-10, 13:04   

Gotowe :aniol:
_________________
Whoever Wins...

We Lose
^
 
 
     
WhiteFang 
Użytkownik



Telefon: N3310
Operator: Plus
Wiek: 31
Dołączył: 14 Sie 2004
Posty: 89
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2004-09-24, 06:50   

Cytat:
No wgraf v56 ktory spaczowal...

Czyli pierw patchowal flasha i potem juz tego spatchowanego wgral do tela? A niech sproboje wgrac czystego v56 i na zywca wrzucac patche do telefonu (patch bezposrednio wgrywac do fona, a nie do flasha na dysku).

A co do Wrong Software, to juz nie pamietam co trzebabylo zrobic... SLki od dawna juz nie mam...
_________________
WiLQ jest fajny :)
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2004-09-24, 21:22   

Trzeba bylo mape przeliczyc freia :]
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
WhiteFang 
Użytkownik



Telefon: N3310
Operator: Plus
Wiek: 31
Dołączył: 14 Sie 2004
Posty: 89
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2004-09-25, 08:43   

Dobra...wiem, ze naginam regulamin, ale naprawde chce tylko jakos pomoc, a nie robic reklame :)

MasterJapko, na przyszlosc - forum.siemensinfo.pl :)
Pozdrawiam
_________________
WiLQ jest fajny :)
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2004-09-25, 14:03   

WhiteFang, bylem tam.. w download nic ciekawego.. mam o wiele lepsze FTP'y z programami do siemensa choc ponoc do siememensa powinno byc tam malo i "nic" ciekawego...
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
WhiteFang 
Użytkownik



Telefon: N3310
Operator: Plus
Wiek: 31
Dołączył: 14 Sie 2004
Posty: 89
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2004-09-25, 22:25   

MasterJapko, bylem tam nie raz :) Prawie 400 postow tam mam :) W koncu przez jakies pol roku mialem SLke ;p No to prawda - w donwload nic ciekawego nie ma, ale zawsze warto sprawdzic u zrodla, czy dany problem nie byl poruszany. Bo z tego co przyuwazylem, to Pasja (forum) wyspecjalizowala sie w Nokiach i o innych tel jest tu naprawde malo i malo kto sie na nich zna :)
_________________
WiLQ jest fajny :)
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów [Nokia 5310] Zmiana funkcji środkoweg... mattkotek BB5 1 2011-04-21, 00:17
Brak nowych postów Bateria BP-6M -problem (zmiana objęto... Violet HW 0 2011-06-07, 15:30
Brak nowych postów nokia 6303c zmiana softu phoenix misiek4300 BB5 0 2011-07-02, 12:08
Brak nowych postów Zmiana softa Mateusz447 Sieci Komórkowe 1 2012-06-19, 20:19
Brak nowych postów Nokia 3310 zmiana softu. LubiaK DCT-3 5 2013-04-09, 15:27