PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > sl45i i błąd przy wgrywaniu flasha


sl45i i błąd przy wgrywaniu flasha

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » sl45i i błąd przy wgrywaniu flasha
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
mattey 
Nowicjusz


Telefon: E90 / 6700c
Operator: Plus
Dołączył: 14 Sie 2004
Posty: 43
Skąd: LBN
Wysłany: 2005-04-09, 16:59   sl45i i błąd przy wgrywaniu flasha

cześć
ostatnio kupilem sobie sl45i z softem v55 wgralem poprzez stacje dokującą i freia v56 i coś mnie tknelo zeby wgrać sobie soft modyfikowany i tak tez zrobilem jednak mi sie niespodobał i chcialem wrocić do oryginału i w tym czasie podczas wgrywania softu wuskoczył mi błąd ze coś tam z adresem jest nietak :x pojawia sie on raz przy 5% a raz np przy 70% co dalej poradzcie coś bo w simensach zielony jestem
:|
_________________
Supermarket - miejsce zbytu szynki kanapkowej po 9,99 za kilo
^
 
 
     
AdSense


m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-04-09, 17:14   

mattey, proponuje sprawdzic czy masz naladowana baterie ... a jezeli tak to czy kabel dobrze styka i proboj proboj moze doleci :wink:
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
     
fijar 
Wie co mówi
Uczę się



Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 28 razy
Wiek: 28
Dołączył: 28 Sie 2004
Posty: 420
Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2005-04-09, 17:17   

Vklayem spróbuj, i niewiem czy kiedyś mi się o uszynie obiło, że przez stację dokującą nie można wgrać modyfikowanego oprogramowania. Niewiem na ile ta informacja jest prawdziwa. Tak dla przypomnienia: http://www.eselka.tu.org.pl/jp/articles.php?id=55
_________________
GSM to Nasza PASJA
^
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 28
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-04-09, 19:05   

fijar, można wgrać. Zresztą przecież Mattey napisał, że wgrał modyfikowane oprogramowanie tylko mu się nie spodobało. Problem rzeczywiście może tkwić w baterii tak jak mówi m_arti21. Jaj to nie pomoże to możesz sprawdzić innym programem.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
Magik-no1 
Starszy Użytkownik



Telefon: 693559257
Operator: Plus
Pomógł: 4 razy
Wiek: 32
Dołączył: 02 Mar 2005
Posty: 142
Skąd: malopolska
Wysłany: 2005-04-09, 19:37   

Polecam Unisiemensa nie ma z nim zadnych problemow, jak po fleshu bedziesz mial wrong software to w Ksie (tez bdb) zmien imei na oryginalny i bedzie OK :D Ja tymi programami robilem Sl-ki i zawsze bylo OK
^
 
 
     
mattey 
Nowicjusz


Telefon: E90 / 6700c
Operator: Plus
Dołączył: 14 Sie 2004
Posty: 43
Skąd: LBN
Wysłany: 2005-04-09, 20:34   

wiec co do innych flasherów to równiez nic z tego tez pokazują ten błąd no wiecie z tą baterią to moze moze być to bo bateria jest jakaś nieorginalna niewiadomej firmy i tez sie nadtym zastanawaim ale poprzednie softy wchodziły ok jutro wezme od kumpla sl42 z oryginalną baterią i na jego bateri spróbuje a i zapomnialem dopisać w pierwszym poście ze jak tel jeszcze działał to non stop pokazywała sie ikonka ze ładuje baterie nawet jak ładowarka niebyłą podpieta czy to tez wina baterii :?:
_________________
Supermarket - miejsce zbytu szynki kanapkowej po 9,99 za kilo
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Błąd podczas rozmów na x10 keller Sony Ericsson 2 2012-02-08, 20:38
Brak nowych postów Próba złamania simlocka jafem z 6300 ... drobny2992 SW 9 2012-02-16, 16:35
Brak nowych postów Nokia 3100 uwalona przy flashu chelseatb Nokia 1 2012-06-26, 14:41
Brak nowych postów Nokia 6131 - Błąd podczas próby wysła... koti Nokia 3 2013-07-30, 11:14
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 18:58