PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > sl45i kabel usb


sl45i kabel usb

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » sl45i kabel usb
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
matek1 
Nowicjusz


Telefon: 660947240
Operator: Era
Wiek: 24
Dołączył: 24 Cze 2005
Posty: 6
Skąd: lędziny
  Wysłany: 2005-06-24, 21:46   sl45i kabel usb

mam program freia v1.0 tylko jak chce zgrać lub wgrać soft komputer nie widzi telefonu w stacji dokującej!!! nie wiem jak to naprawić żeby komputer widzial telefon!!! prosze o pomoc!!!
^
 
 
 
AdSense


ganja 
Wie co mówi



Telefon: 3650
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 11 Maj 2005
Posty: 251
Skąd: warszawa
Wysłany: 2005-06-24, 22:52   

jak ty to zamierzasz wgrać przez kabel USB?
do tego jest potrzebny kabel serwisowy
^
 
 
 
matek1 
Nowicjusz


Telefon: 660947240
Operator: Era
Wiek: 24
Dołączył: 24 Cze 2005
Posty: 6
Skąd: lędziny
  Wysłany: 2005-06-25, 06:27   

Mam kabel USB z stacją dokującą!!! powiedziano mi tylko tyle, żę przez to moge wgrywać soft, programy, mp3, gry. ale komputer nie widzi telefonu.
^
 
 
 
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-06-25, 07:18   

to moze musisz mieć jakies sterowniki do tego kabla !
^
 
  Skype
 
matek1 
Nowicjusz


Telefon: 660947240
Operator: Era
Wiek: 24
Dołączył: 24 Cze 2005
Posty: 6
Skąd: lędziny
  Wysłany: 2005-06-25, 09:24   

właśnie nie wiem może ma pan te "jakieś sterowniki" mi tylko powiedzino że przez kabel usb i stacje dokującą moge wgrac softa a bardzo mi na tym zależy. mam program freia v1.0 i nowego softa jak chce zgrac starego to pisze"phone is not powered on" tylko że ja mam 13 lat wiedz jeszcze się na tym zabardzo nie znam. więc prosze o pomoc.
^
 
 
 
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 28
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-06-25, 09:46   

Wgrać soft kablem usb w siemensie. Pierwszy raz o taki czymś słyszę. Słyszałem o tym w motorolach ale nie w siemensach.
^
 
 
 
ganja 
Wie co mówi



Telefon: 3650
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 11 Maj 2005
Posty: 251
Skąd: warszawa
Wysłany: 2005-06-25, 10:25   

to chyba cię na kase nabili poniważ często tak mówią że można zgrywać softy(bo chyba nie wiedzą o co chodzi) lepiej zanieś mu go i powiedz żeby ci go wymienili
^
 
 
 
matek1 
Nowicjusz


Telefon: 660947240
Operator: Era
Wiek: 24
Dołączył: 24 Cze 2005
Posty: 6
Skąd: lędziny
  Wysłany: 2005-06-25, 11:13   

przepraszam to nie jest kabel usb wejście jest com więc mam kabel com z stacja dokującom. bardzo przepraszam
^
 
 
 
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-06-25, 12:54   

to juz inna gadka :P wejdz sobie na forum http://www.siemenssl45i.gsmhosting.net/board/ i tam poszukaj :P tam napewno dużo znajdziesz :)
^
 
  Skype
 
matek1 
Nowicjusz


Telefon: 660947240
Operator: Era
Wiek: 24
Dołączył: 24 Cze 2005
Posty: 6
Skąd: lędziny
  Wysłany: 2005-06-25, 21:00   

mam jeszcze pytanko jakim programem wgrac mp3 do komurki??
^
 
 
 
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-06-25, 21:26   

Zobacz tutaj masz opisane jak wbijac i czym wbijac mp3 :) http://www.eselka.tu.org.pl/jp/articles.php?id=61
^
 
  Skype
 
matek1 
Nowicjusz


Telefon: 660947240
Operator: Era
Wiek: 24
Dołączył: 24 Cze 2005
Posty: 6
Skąd: lędziny
  Wysłany: 2005-06-26, 15:45   

mam problem nie wiecie co zrobic jeśli chce gdzieś wysłać sms-a lub zadzwonic pisze blokada włonczona!!
^
 
 
 
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-06-26, 17:48   

poszukaj gdziesz w połączeniach (historia połączen)tam moze masz gdzieś blokade ustawiona.
^
 
  Skype
 
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2005-06-30, 08:15   

ja poleccilbym wgranie softu programem V-Klay. I jak masz podlaczona stacje dokujaca to moze zapomniales podlaczyc ladowarki? A program nazywa sie "Data Exchange Software" i masz go na orginalnej plycie od slki. Wszystkie gry itp wgrywasz wlasnie dzieki temu programowi - podlaczasz do stacji (wlaczony itp) i wchodzisz do moj komputer i tam masz nowa ikonke "Mobile" - jak wnia wejdziesz to bedziesz widzial zawartosc swojej MMC (mozesz dowolnie modyfikowac)
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Kabel FBUS UFS/JAF DO Nokia 6230 Mar_Gaj12 DCT-4 2 2011-01-25, 16:01
Brak nowych postów Nokia 3510i Czcionka a kabel usb part100 DCT-4 0 2012-02-27, 12:11
Brak nowych postów Sprzedam: Cyclone Key, Kabel MEP0 BB,... Multi-COM Bazar 0 2013-04-11, 09:32
Brak nowych postów Kabel COM LubiaK DCT-3 4 2013-08-25, 00:32
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20