PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Smok MC60


Smok MC60

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Smok MC60
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Scull 
Starszy Użytkownik
Mówi Co Wie


Telefon: N7650
Pomógł: 2 razy
Wiek: 27
Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 198
Skąd: Łaszczów
Wysłany: 2004-09-01, 11:39   Smok MC60

Hej. Czy jest jakis sposob na zejscie smoka po kodzie? Bo kabla nie mam :/ ... A jesli nie ma, to taki zwykly kabel z allegro pod COMa pojdzie, czy jakiś z dodatkowym zasilaniem trzeba? Z gory dzieki!
_________________
Metal is forever in every single matter...
^
 
 
     
AdSense


imperator 
Starszy Użytkownik
#@wodzirej@#



Telefon: 6800
Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 131
Skąd: z piaskownicy
Wysłany: 2004-09-01, 18:13   

scull scull... kodem nie da rady :twisted: A kabelkiem pod coma z allegro pojdzie, zreszta na aukcjach pisze co i jak
_________________
sa ludzie i ...... Zastanow sie kim jestes Ty :)
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 32
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-09-02, 07:38   

Nie trzba zewnętrzbego zasilania. A kabelek możesz złożyć se sam bo wiadomo już od wieków że siemensy zchodzą bo byle drucie ((żeruje)). Ściagnij sobie pinout i zrób. To czy zejdzie ci simlock zależy także od wersji softu w telefonie.
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
Scull 
Starszy Użytkownik
Mówi Co Wie


Telefon: N7650
Pomógł: 2 razy
Wiek: 27
Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 198
Skąd: Łaszczów
Wysłany: 2004-09-03, 19:49   

No to bieda :) ... dzieki za odpowiedzi ...
_________________
Metal is forever in every single matter...
^
 
 
     
etrzycha 
Nowicjusz



Wiek: 33
Dołączył: 18 Lip 2004
Posty: 24
Skąd: Mars
Wysłany: 2004-09-12, 16:07   

Scull, Kupujesz serwisowke z allegro i smok idzie bez ciecia test pointa :mrgreen: Kabelek 24zł serwisowy bez bateri i lutowania zwyklego kabla :D
_________________
Kto pyta nie błądzi !!
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 32
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-09-13, 07:19   

Heh a co do kodów to oczywiśćie, że można zdjąć kodem, al ekosztuje to kupe kasy :)
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
Maciekt
Nowicjusz


Dołączył: 16 Wrz 2004
Posty: 1
Skąd: Białystok
Wysłany: 2004-09-16, 17:25   Re: Smok MC60

Scull napisał/a:
Hej. Czy jest jakis sposob na zejscie smoka po kodzie? Bo kabla nie mam :/ ... A jesli nie ma, to taki zwykly kabel z allegro pod COMa pojdzie, czy jakiś z dodatkowym zasilaniem trzeba? Z gory dzieki!

Do tej pory spotkałem sie z generatorami kodów tylko pod S55 i ST55...
Osobiście preferuje kabelek :)

Pozdrawiam
^
 
 
     
etrzycha 
Nowicjusz



Wiek: 33
Dołączył: 18 Lip 2004
Posty: 24
Skąd: Mars
Wysłany: 2004-09-16, 19:39   

Maciekt, chyba ST55 i CL50 :-P
_________________
Kto pyta nie błądzi !!
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 32
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-09-17, 07:44   

Maciekt,
Hmm kabelek. to zdjemij z v10 samym kabelkiem :)
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
etrzycha 
Nowicjusz



Wiek: 33
Dołączył: 18 Lip 2004
Posty: 24
Skąd: Mars
Wysłany: 2004-09-17, 08:16   

SERWIS_GSM napisał/a:
Maciekt,
Hmm kabelek. to zdjemij z v10 samym kabelkiem :)

Z MC60 samym kablem idzie spoko ale musi byc serwisowka :roll:
_________________
Kto pyta nie błądzi !!
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 32
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-09-17, 09:03   

etrzycha napisał/a:
SERWIS_GSM napisał/a:
Maciekt,
Hmm kabelek. to zdjemij z v10 samym kabelkiem :)

Z MC60 samym kablem idzie spoko ale musi byc serwisowka :roll:


bezcięcia sobie radzisz. Hmm ekstra. Co to ludzie nie powiedzą. hehehe. Jak dobrze mieć martecha.
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
max453 
Wie co mówi



Telefon: 6260
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 03 Wrz 2004
Posty: 486
Skąd: Radom
Wysłany: 2004-11-07, 11:15   

siemka ludzie przez krotki okres czasu uzytkowalem sobie siemensa mc60. pewnego razu chcialem sobie zdjac sim-locka szukalem programu chyba ze 3dni ale znalazlem wkoncu pozniej sie okazalo ze nie dzialal (dzialal ale bylem green). no to sie wkurzylem brat powiedzial mi ze telefon przy zdejmowaniu sim-locka musi byc wylaczony no to tak zrobilem wylaczylem telefon wlaczylem, podlaczylem pod kabelek, wlaczylem program wcisnalem UnLoCk i poszlo wszystko ladnie po okolo 30sekundach program kazal mi wlaczyc telefon to wlaczylem cos tam sie jeszcze zrobilo w programie i sim zdjety :D :D. aha proces robcie bez karty sim :D :D:D:D
_________________
Miłość, Wiara i Oddanie ==> R*A*D*O*M*I*A*K <== Tak Nas Wychowano I Tak pozostanie
^
 
 
     
etrzycha 
Nowicjusz



Wiek: 33
Dołączył: 18 Lip 2004
Posty: 24
Skąd: Mars
Wysłany: 2004-11-07, 11:56   

No wiec jak zdjołes simlocka wkoncu czy nie
8)
_________________
Kto pyta nie błądzi !!
^
 
 
     
max453 
Wie co mówi



Telefon: 6260
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 03 Wrz 2004
Posty: 486
Skąd: Radom
Wysłany: 2004-11-07, 12:43   

po tej operacji co zrobilem to zdjalem sim-locki i nie zaznaczam ze nie cialem test-pointa na plycie glownej
^
 
 
     
etrzycha 
Nowicjusz



Wiek: 33
Dołączył: 18 Lip 2004
Posty: 24
Skąd: Mars
Wysłany: 2004-11-07, 14:15   

no i chciałes sie tym pochwalic hmm bo z MC60 bez ciecia idzie nie ze wszytkich ale jednak . :brawo:
_________________
Kto pyta nie błądzi !!
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Jak skonfigurować WAP i MMS w mc60 Uczeń BenQ-Siemens 1 2007-07-24, 17:11
Brak nowych postów MC60 MC60 PasjaPUB 2 2007-08-21, 20:11
Brak nowych postów MC60 po cięciu TP wisnia92pl BenQ-Siemens 2 2008-02-04, 23:12
Brak nowych postów Siemens MC60 nie działa Menu,2,5,8,0,#,* qwer BenQ-Siemens 2 2008-04-11, 19:54
Brak nowych postów MC60 - nie włącza się Pointrox BenQ-Siemens 0 2009-01-19, 15:03