PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Sofcik pl do c60


Sofcik pl do c60

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Sofcik pl do c60
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
etrzycha 
Nowicjusz



Wiek: 33
Dołączył: 18 Lip 2004
Posty: 24
Skąd: Mars
Wysłany: 2004-07-18, 20:52   Sofcik pl do c60

Witam , mam pytabko moze ma ktos z was sofcik pl do simensa c60 bo mam ten fonik z niemiec i niema pl .dziex
^
 
 
     
AdSense


Wacho 
Nowicjusz


Dołączył: 08 Sie 2004
Posty: 7
Skąd: Zza Monitora
Wysłany: 2004-08-08, 11:16   

Prosze v26 jest na stronie www.c60.fks.pl opis wgrania tak samo :)
_________________
Gość masz problem z komputerem, oprogramowaniem, Windows, Linux ?? a może chcesz się wypowiedzić zapraszam na moje forum
www.komputeroweforum.prv.pl
^
 
 
     
etrzycha 
Nowicjusz



Wiek: 33
Dołączył: 18 Lip 2004
Posty: 24
Skąd: Mars
Wysłany: 2004-08-08, 11:25   

Dzieki za sofcik i mysle ze po twoich modyfikacjach smiga dobrze i jest sprawdzony .Teraz nie mam tego telefonu ale jak jakis znajde to przetestuje.Thx :mrgreen:
_________________
Kto pyta nie błądzi !!
^
 
 
     
Wacho 
Nowicjusz


Dołączył: 08 Sie 2004
Posty: 7
Skąd: Zza Monitora
Wysłany: 2004-08-08, 16:27   

Modifikowanego nei wgrywaj musi jeszcze pare testów przejść...
_________________
Gość masz problem z komputerem, oprogramowaniem, Windows, Linux ?? a może chcesz się wypowiedzić zapraszam na moje forum
www.komputeroweforum.prv.pl
^
 
 
     
etrzycha 
Nowicjusz



Wiek: 33
Dołączył: 18 Lip 2004
Posty: 24
Skąd: Mars
Wysłany: 2004-08-08, 16:47   

aha spoko ale najpierw i tak bym swupa wgrywał oryginalnego ale spoko to jak przejdzie testy daj jakies info.
_________________
Kto pyta nie błądzi !!
^
 
 
     
Wacho 
Nowicjusz


Dołączył: 08 Sie 2004
Posty: 7
Skąd: Zza Monitora
Wysłany: 2004-08-08, 20:17   

Oki spoko spoko
_________________
Gość masz problem z komputerem, oprogramowaniem, Windows, Linux ?? a może chcesz się wypowiedzić zapraszam na moje forum
www.komputeroweforum.prv.pl
^
 
 
     
Romulus 
Nowicjusz


Dołączył: 30 Lip 2004
Posty: 6
Skąd: Łódź
Wysłany: 2004-08-19, 23:32   

mam równiez siemensa c60 bez polskiego menu.. do tej pory flashowałęm tylko
nokie dct3.. czy ktoś mi może powiedzieć czy do flashowania(zmiany softu na ten z jezykiem PL) wystarczy ten kabelek podłaczany pod coma(do noki jest potzrbny dejan i mbus,żeby wszystko chodzilo).

może opisac pułapki jakie mogą na mnie czekac podczas zmiany softa , ewentualnie dodania jezyka polskiego, chcialby zrobić to bezpiecznie :) żeby nie uwalić fona

Sorki za takie pytania ale jest późno nie mam czasu dzisiaj na szukanie- rano ide do pracy.Po weekendzie zagłebie sie dokładniej w temat.Z góry dziekuje za odpowiedzi
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Fajny sofcik do 5110 bieniuM! soyerek [DCT3] Modyfikacje HW i SW 8 2005-11-22, 12:30
Brak nowych postów [v300] Jakis dobry sofcik, MonsterPack tokarool Motorola 1 2005-12-25, 19:25
Brak nowych postów Motorola t720i jaki sofcik tomcio1044 Motorola 1 2006-03-08, 12:15
Brak nowych postów sofcik lub polak do 1600 kr77 DCT-4 9 2006-04-21, 21:15
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi sofcik max1996 Kosz 2 2006-11-06, 15:10