PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > soft i LCD w siemensie a50


soft i LCD w siemensie a50

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » soft i LCD w siemensie a50
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
fijar 
Wie co mówi
Uczę się



Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 28 razy
Wiek: 28
Dołączył: 28 Sie 2004
Posty: 420
Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2005-04-16, 09:53   soft i LCD w siemensie a50

Mam taki problem. Dostałem siemensa a50, zamiast obrazu na LCD były krzaki a wcześniej chyba z tego co mu gość mówił obraz był do górny nogami...Niewiem czy telefon spadł czy cokolwiek mu się stało, ale śladów po tym nie ma. Próbowałem wgrać backupa (flash + eeprom) zgodnie z instrukcją na http://siemensinfo.pl/mod...ile=detal&id=22 i po tej operacji po naciśnięciu włącznika miga tylko podświetlenie, słychać piknięcie z głośniczka i telefon się wyłącza. Co robić??
_________________
GSM to Nasza PASJA
^
 
     
AdSense


riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 25
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-04-16, 11:03   

Spruboj wpykac nowy sofcik.
Na stronie www.siemensiak.pl masz chyba.
^
 
 
     
fijar 
Wie co mówi
Uczę się



Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 28 razy
Wiek: 28
Dołączył: 28 Sie 2004
Posty: 420
Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2005-04-16, 13:04   

riger, napisałem, że wgrałem backupa (flash+ eeprom) potem inną wersję flasha i dalej o samo.
_________________
GSM to Nasza PASJA
^
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 25
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-04-16, 14:24   

Fijar nie wiedze abys gdzies pisal ze wgrales nowy sofcik, tylko ze wgrales back upa.
A spruboj moze wygrzac plytke zobacz LCD i baterie od innego siemensiaka.
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów U700 Problem Soft kamo123 Samsung 2 2011-01-21, 07:44
Brak nowych postów Soft c902 mirashdi SW 0 2011-10-22, 16:37
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39