PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > soft z benq na sf65


soft z benq na sf65

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » soft z benq na sf65
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
ania18
Nowicjusz


Telefon: siemens
Operator: Plus
Dołączył: 17 Maj 2007
Posty: 3
Wysłany: 2007-05-17, 13:49   soft z benq na sf65

czesc, przeczytałam na jakims forum o sofcie z benq ktory pasuje do tego telefonu wiecie moze z jakiego modelu doklanie,i jakim programem jest najłatwiej wgrać? z góry dziekuje :oops:
^
 
     
AdSense


seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-05-21, 06:43   

ania18, jakoś ja siedzę w siemensach i o tym nie słyszałem :?:
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
ania18
Nowicjusz


Telefon: siemens
Operator: Plus
Dołączył: 17 Maj 2007
Posty: 3
Wysłany: 2007-06-12, 11:55   

aha :oops: a wie ktos moze jak wgrac jakies gry??? bo mpm wyswietla dwa foldery ,co za telefon , nie da sie wgrywać normalnych dzwonków , z grami tez jest problem :(
Ostatnio zmieniony przez ania18 2007-06-12, 12:00, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-06-12, 16:18   

ania18, użyj innego programu, najlepiej vnavigator siemens flex explorer :)
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów U700 Problem Soft kamo123 Samsung 2 2011-01-21, 07:44
Brak nowych postów Soft c902 mirashdi SW 0 2011-10-22, 16:37
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39