PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Szukam eepromu do siemensa a65


Szukam eepromu do siemensa a65

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Szukam eepromu do siemensa a65
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
adamingo 
Użytkownik



Telefon: c45 :D
Operator: Plus
Wiek: 25
Dołączył: 02 Paź 2005
Posty: 76
Skąd: Wiocha street
  Wysłany: 2005-12-31, 00:52   Szukam eepromu do siemensa a65

Siema, poszukuje eepromu do tego fonika.

Siema!
Jeszcze raz wystawiam temacik mam siemensika a65 nie znam jego przeszłości... bla...bla..
Odpalam fona podswietla sie ekran słuchać grube "ghy...." no i się wyłącza....
Mam kabel serwisowy do c55 :) Wgrywałem juz softa (swupa) ale fon ani drgnął :(
Proszę o rady, pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez adamingo 2006-01-06, 23:10, w całości zmieniany 2 razy  
^
 
 
     
AdSense


Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 33
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-12-31, 01:31   

wgraj FuBu i bootcore... byl podobny temat o C60... moze ta sama historia
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
nEMO 
Wie co mówi



Telefon: i900/5610
Operator: Orange
Pomógł: 8 razy
Dołączył: 12 Wrz 2004
Posty: 314
Skąd: z tąd :]
Wysłany: 2005-12-31, 08:23   

tak, moze to byc soft... jednak niekoniecznie, jesli soft nie pomoze trzeba grzac proca, dialoga i jeszcze jeden uklad... po tym juz powinna wstac :)
_________________
| www.OmniaBlog.pl |
^
 
 
     
adamingo 
Użytkownik



Telefon: c45 :D
Operator: Plus
Wiek: 25
Dołączył: 02 Paź 2005
Posty: 76
Skąd: Wiocha street
Wysłany: 2005-12-31, 17:36   

nom, wgrać mozna, tylko ze nie moge znaleźć FuBu ani bootcore :(
Jak ktoś ma czas to niech sypnie :D

a co do hw w siemensach, to moze zebym lepij sie nie zabierał :(
psuje kazdego siemensa który wpadnie w łapy :/
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 33
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-12-31, 20:25   

adamingo, jak wroce jutro do domu to zapodam... chyba ze mnie ktos uprzedzi

[ Dodano: 2006-01-02, 19:08 ]
kurcze nie ma tego flasha :/ a myslalem ze bedzie na tej stronce... sorry
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
adamingo 
Użytkownik



Telefon: c45 :D
Operator: Plus
Wiek: 25
Dołączył: 02 Paź 2005
Posty: 76
Skąd: Wiocha street
Wysłany: 2006-01-02, 22:06   

Kto ma softa do a65?! proszę o pomoc
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-01-03, 00:07   

Jam mam pod SST. Ale jaki AMD czy Intela ? Często winę za blue screen ponosi nie soft ale eprom, jeszcze częściej trzeba wygrzać proca i flasha. Spróbój jokerem zrobić backup epromu i recalc all key.
^
 
     
adamingo 
Użytkownik



Telefon: c45 :D
Operator: Plus
Wiek: 25
Dołączył: 02 Paź 2005
Posty: 76
Skąd: Wiocha street
Wysłany: 2006-01-03, 15:14   

xury,
    Spróbój jokerem zrobić backup epromu i recalc all key.
tzn?
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-01-03, 18:29   

To znaczy zgrywasz eprom dla bezpieczeństwa. Odpalasz program joker i funkcję recalc all keys, lub SST i funkcja repair, jeśli nie idzie sie połączyć tzn. trzeba grzać.

Progsy ogólnie dostępnie np. www.unlockeasy.com
^
 
     
adamingo 
Użytkownik



Telefon: c45 :D
Operator: Plus
Wiek: 25
Dołączył: 02 Paź 2005
Posty: 76
Skąd: Wiocha street
Wysłany: 2006-01-06, 23:10   

a skąd moge go pobrać?
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: