PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Szukam softu do mc60


Szukam softu do mc60

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Szukam softu do mc60
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Bogi GXT
Nowicjusz


Telefon: siemensc65
Operator: Plus
Dołączył: 18 Wrz 2005
Posty: 25
Wysłany: 2005-11-12, 09:08   Szukam softu do mc60

Witam! Mam pytanie. Widzialem na allegro siemensa mc 60 po zmianie softu. Mial on 3.5 MB pamieci, zmienione czcionki, grafiki itp. Moglby mi ktos powiedziec gdzie znalezc jakiegos takiego softa? Szukalem i nie moge znalezc. Z gory dzieki
_________________
Bogi GXT
^
 
     
AdSense


Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2005-11-12, 11:55   

Bogi GXT, watpie zebys znalazl bo ludzie sprzedaja swoje softy na allegro. Nie lepiej samemu wgrac sobie patche itp? Soft bedzie taki jaki chcesz itp :) Pozdro
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-11-12, 16:36   

Cytuje co znalazłem na innym forum:
Soft ten pojawił się na innej, czeskiej stronce o siemensach, ale dla leniwych, którym Google są przeciwnikiem, zamieszczam go tutaj

MODYFIKACJE:

Systemowe:

- Inna animacja przy włączeniu/wyłączeniu telefonu
- Temperatura baterii i napięcie pod ikonką baterii
- Moc sygnału w dB pod ikonką sygnału
- Wyłączenie weryfikacji Javy (30-70% przyspieszenie aplikacji)
- Dysk powiększony do 3.50 MB
- Brak kontroli samolotu
- Umożliwienie robienia zrzutów ekranu za pomocą programu Siemens Screenshot
- Inne czcionki

Graficzne:

- Inny wygląd zamka w blokadzie klawiatury
- hodiny
- Zmieniona ikonka baterii
- Żółta ikonka GPRS
- Znaczek Winampa zamiast ikonki Ksylofona
- Ikony menu z modelu M65
- Zmieniony wygląd zegara cyfrowego


Soft ten posiada polski słownik T9.

Screeny:




Link:

http://rapidshare.de/file...0_FW10.bin.html
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
bartek2109 
Starszyzna
R+



Telefon: k300i
Operator: Heyah
Pomógł: 14 razy
Dołączył: 31 Maj 2005
Posty: 682
Skąd: Makowiska City
Wysłany: 2005-11-12, 17:00   

wntl, soft ma polski język?
_________________
Fata viam invenient...Przeznaczenie znajdzie drogę
^
 
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-11-12, 19:53   

bartek2109, wgraj i zobacz, według mnie jak ma polski T9 to polski też powinien mieć
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
grzesiek1383 
Nowicjusz



Telefon: MC60 v13
Operator: Plus
Dołączył: 08 Cze 2005
Posty: 17
Skąd: ::| BRZOZÓW |::
Wysłany: 2006-01-04, 16:00   

jaka to wersja... jak v10 to sie nie opłaca wgrywać bo patche graficzne tylko spowalniają go... v10 i tak jest niestabilny. Polecam wgrać czystego v13...

ja obecnie jestem w posiadaniu modyfikowanego v13, a oto jego zmiany:

-Zmienione czcionki
-Menu KDE
-styl XP(znaki zapytania,wykrzykniki,kłódka itp.)
-Separator Menu
-Ikonki rozszerzeń(dźwięki, obrazki, zaznaczenia itp.)
-Owalne soft-keye
-brak softkeyi w pulpicie
-Głośnik i GPRS w stylu XP
-Animacja Startowa i Końcowa,
-Animacja przy wpisywaniu pinu,
-Animacja szukania sieci,
-Animacja wysyłania sms
-Wpisywanie tekstu (t9 itp)
-Wskaźniki baterii i zasięgu na wzór z nokii (pionowe)
-Inne czekaj(emot)
-Symbol blokady klawiatury "Time"
-Liczby przy wygaszaczu cyfrowym
-Głosność Dźwięku
-Ikonki nieodebranych połączeń i sms
-Gdy jest włączony wygaszacz i coś do nas przyjdzie to jest ikonka z flashgeta w dolnym lewym rogu.

dla zainteresowanych moge podać link do obszernego forum siemensów gdzie znaleść można fullflashe modyfikowane przez userów, m.in. ten który opisałem.

[ Dodano: 2006-01-04, 16:02 ]
uu... z adresu do tego flasha co tutaj zapodaliście widze że to v10 :D
^
 
 
     
roni9
Nowicjusz


Telefon: NOKIA 3330
Dołączył: 20 Gru 2005
Posty: 1
Wysłany: 2006-01-05, 17:59   

siemanko wszystkim!! mam fona mc60 i chce jakiegos fajnego softa co wprowadza fajne bajery?? macie jakies softy. podajcie linki plizz prosze ludzie potrzebuje, u góry co podaliscie nie działa link. odpiszcie
^
 
     
przemeksik 
Użytkownik



Telefon: Nokia 6630
Pomógł: 2 razy
Wiek: 26
Dołączył: 11 Cze 2005
Posty: 124
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2006-01-15, 18:02   

a jakim kablem wgrywa sie sofcik do mc60 '? i jaki jest jego ew. koszt
^
 
 
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-01-15, 18:09   

kablem serwisowym. Jak dostales razem z telefonem kabel to wystarczy przeciaz 2 kable, podpiac pod nie 2 paluszki i 1 obwod zamknac. A jezeli z allegro to bedziesz mial troszke wiecej przerabiania. Jak znajde schemat to wrzuce
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów wgrywanie softu do noki 5220 maxo1620 BB5 1 2012-02-25, 20:05
Brak nowych postów 6210 [NPE-3] Pliki Softu Nozycoreki DCT-3 1 2012-03-26, 15:55
Brak nowych postów 3510i Nazwy plików softu do UFS Nozycoreki Nokia 0 2012-03-26, 17:46
Brak nowych postów Nokia 3310 zmiana softu. LubiaK DCT-3 5 2013-04-09, 15:27
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20