PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > tornado nie moge fleshować simensów!!!


tornado nie moge fleshować simensów!!!

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » tornado nie moge fleshować simensów!!!
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
adams1-8 
Starszy Użytkownik



Telefon: 6610
Operator: Plus
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 211
Skąd: Krajenka
Wysłany: 2005-09-04, 16:44   tornado nie moge fleshować simensów!!!

podłańczam zimensa a 52 do tornada włańczam wybieram plik flesha do tego modelu robie write to flesh , przycisakm na chwile klawisz włańczający i "bot fail st not akcept"

co robie nie tak?

może mam zły program (sciągnięty z www.ufsxsupport.com)

Prosze o pomoc

[ Dodano: 2005-09-04, 16:58 ]
TTY_OpenCOMPort : opening UFS2
TTY_OpenCOMPort : UFxBoot V2.2 (c) SarasSoft 2003., id 62 CF
TTY_OpenCOMPort : UFS_USB V2.6 (c) SarasSoft 2005.
TTY_OpenCOMPort : serial 00072786
TTY_OpenCOMPort : License is valid
TTY_OpenCOMPort : baudrate is 115200
COMM_IsBootRunning : bootcode does not seem to be running
COMM_LoadBoots : Waiting to power on the phone ...
COMM_LoadBoots : phone is powered on
COMM_SendBoot : sending boot 0 for model 11
COMM_SendBoot : waiting for boot ack
COMM_SendBoot : sending boot 1 for model 11
COMM_SendBoot : waiting for boot ack
COMM_SendBoot : boot file is not accepted
TTY_CloseCOMPort : Closing UFS2

takie coś jest reszta programów mi działa telko do simensów mi nie chodzi :(
^
 
     
AdSense


M@rcus 
Użytkownik



Telefon: SE K700i
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Wiek: 31
Dołączył: 07 Gru 2004
Posty: 77
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2005-09-07, 15:00   

Hey, a TestPointa przeciołes? jesli sie nie myle i dobrze pamiętam bez tego nie sflashujesz A52, z doswiadczenia wiem ze niektore ida bez Ciecia ale niektore trzeba ciac, te nowsze tniemy bodajze, jeslis ie myle poprawcie mnie, ale Ceicie powinno pomoc. Pozdro
^
 
 
     
adams1-8 
Starszy Użytkownik



Telefon: 6610
Operator: Plus
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 211
Skąd: Krajenka
Wysłany: 2005-09-15, 12:00   

to nawet pod Tornadem trzeba ciąć TESTPOINTA??????

jeśli tak to gdzie on jest w c60 i w a52
^
 
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2005-09-15, 13:47   

na siemensinfo.pl jest dokladnie pokazane na zdjeciach gdzie znajduje sie sciezka ktora musisz przeciac. Jesli nie masz super cienkiej lutownicy to mozesz tylko bardziej rozwalic telefon. Jezeli zrobisz TEST POINTA to telefon na 90% da sie flashowac
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-09-15, 14:08   

adams1-8, test pointy sa w downloadzie na pasji chyba, i na www.hw.pasjagsm.pl
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
adams1-8 
Starszy Użytkownik



Telefon: 6610
Operator: Plus
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 211
Skąd: Krajenka
Wysłany: 2005-09-15, 21:25   

wntl wiem ale na każdej solucji są inaczej do tego modelu więc już jerstem głupi chce opinie kogoś kto to zrobił i mu zadziałało na TORNADO

[ Dodano: 2005-09-15, 21:27 ]
http://www.hw.pasjagsm.pl.../C60A60TEST.jpg

to jest to tylko czy tam zrobić połączenie czy ciąć a jeśli ciąć to co???
^
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2005-09-15, 22:28   

masz tak ciac zeby "czerwona kreske" przeciac - to jest sciezka w ktorejs tam warstwie plyty
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: