PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Ustawianie kontrastu w Siemensie C60


Ustawianie kontrastu w Siemensie C60

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Ustawianie kontrastu w Siemensie C60
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
paflica88
Nowicjusz


Telefon: mam wiele
Operator: Plus
Dołączył: 23 Gru 2005
Posty: 66
Wysłany: 2006-03-10, 18:29   Ustawianie kontrastu w Siemensie C60

witam mam pytanko jak można ustawić kontrast w siemensie c60 nie używając jkabla jest taka możliwość???wszystko dlatego że mam niebieski ekran w moim simku...:(
Ostatnio zmieniony przez boss_53 2006-03-12, 13:54, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
AdSense


MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-03-12, 02:12   

paflica88, niestety to nie o kontrast chodzi...

Musisz zrobic to -> http://forum.pasjagsm.pl/tematy17/8532.htm wtedy teleofn bedzie dzialal. niestety bez kabelka duzo nie zdzialasz.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 29
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-03-12, 09:01   

podwójny post:

http://forum.pasjagsm.pl/...htm?view=newest
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
paflica88
Nowicjusz


Telefon: mam wiele
Operator: Plus
Dołączył: 23 Gru 2005
Posty: 66
Wysłany: 2006-03-12, 10:59   

próbowałem tylko że mój siemens nie chce załączyć trybu serwisowego...
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-03-12, 14:00   

paflica88, a TP przecieles?
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 29
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-03-12, 18:28   

MasterJapko, do zmiany kontrastu nie trzeba przeciez Ciąc
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-03-12, 18:35   

logos2000, ale tu niechodzi o kontratst raczej. Przeciez jezelic hodzilo by o kontrast no raczej powienienes cokolwiek widziec pod pewnym katem, a jak nie to bierzesz instrukcje gdzie co jaka opcja jest i na czuje wciskasz klawisze i zmieniasz....
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 29
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-03-12, 18:57   

MasterJapko, a no tak, do wgrania softu trzeba ciąc, (o ile wczesniej nie był pathowany) ale to juz wszystko jest napisane w podanym linku
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: