PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Wykrzyknik koło nazwy operwtora w sl45i


Wykrzyknik koło nazwy operwtora w sl45i

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Wykrzyknik koło nazwy operwtora w sl45i
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Nerverofon 
Starszy Użytkownik



Telefon: k750i,
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Cze 2004
Posty: 199
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2004-12-12, 20:54   Wykrzyknik koło nazwy operwtora w sl45i

co może być przyczyną pojawienia się dziwnego znaczku przypominającego duże A bardziej kwdratowe i wykrzyknik koło nazwy operatora(dokładnie to przed nim)
^
 
 
     
AdSense


joshi777 
Starszy Użytkownik



Telefon: nie mam :)
Wiek: 32
Dołączył: 07 Lip 2004
Posty: 131
Skąd: Ja To Wiem ?
Wysłany: 2004-12-13, 00:17   

Nerverofon, kiedyś tesh miałem taki problem z slką ale ta moja była po strasznych przejściach ( dostałem ją w rozliczeniu :D ) i miała problemy z zasięgiem więc po włożeniu karty idei miałem napis z wykszyknikiem. to może być spowodowane zasięgiem, ale nie daje sobie za to ręki uciąć :D
_________________
NIEBIESKIE EOP
Radio Defending Club
CB RADIO POWER AREA
HATSAN 70S
WALLTER P99 (ASG)
^
 
 
     
Bult 
Nowicjusz


Dołączył: 13 Wrz 2004
Posty: 21
Skąd: Piekary
Wysłany: 2004-12-13, 10:57   

Zasięg. Wymień PA powinno pomuc
^
 
 
     
Nerverofon 
Starszy Użytkownik



Telefon: k750i,
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Cze 2004
Posty: 199
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2004-12-14, 07:10   

ale telefon dzialal wczesniej przed moim pierwszym flashowanem-teraz mam problem

[ Dodano: 2004-12-14, 07:13 ]
a moze być przyczyną to ze cos naruszyłem z antenką ,bo wymienialem w tym siemensie panel i przod i tyl i moglem naruszyc antenke
_________________
dziewczyny,podmywajcie sie ,bo nie znacie dnia ani godziny....:D
^
 
 
     
Witecki 
Nowicjusz



Telefon: nokia 3310
Operator: Heyah
Wiek: 31
Dołączył: 06 Paź 2004
Posty: 34
Skąd: sopot
Wysłany: 2004-12-22, 21:00   

hmm jakby ci to powiedziec ja mialem tak kiedy wymienilem panel sprubuj dogiac blaszke od antenki tak zeby dobrze stykala. I jescze mozesz powalczyc z karta sim bo czesto nie stykaja albo za luzno siedza. Z nieorginalnymi panelami jest zawsze tak musisz dobrz wszystko zamocowac zeby dzialala
^
 
 
     
Nerverofon 
Starszy Użytkownik



Telefon: k750i,
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Cze 2004
Posty: 199
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2004-12-23, 06:58   

w tym rzecz ze to jest panel oryginalny
_________________
dziewczyny,podmywajcie sie ,bo nie znacie dnia ani godziny....:D
^
 
 
     
Witecki 
Nowicjusz



Telefon: nokia 3310
Operator: Heyah
Wiek: 31
Dołączył: 06 Paź 2004
Posty: 34
Skąd: sopot
Wysłany: 2004-12-23, 12:03   

ok spruboj pobawic sie z karta sim moze nie stykac, Jezeli nie to, to niemam juz pomyslu
^
 
 
     
Bult 
Nowicjusz


Dołączył: 13 Wrz 2004
Posty: 21
Skąd: Piekary
Wysłany: 2004-12-29, 10:50   

Jeśli to się stalło po flashowaniu, to przywroc mu Imei ten z pod bateri powinno pomoc :)
^
 
 
     
scanikwwo 
Nowicjusz


Dołączył: 11 Paź 2004
Posty: 3
Skąd: Wejherowo
  Wysłany: 2005-01-01, 21:22   

Czysty "ruski" fullflash wgrany V_Klay'em powinien pomoc. A dla pewnosci mozesz go jeszcze przeleciec WinSwup'em. I wyczysc styczki od antenki (ten na plycie i ten przy antence). I sprawdz czy styk przy antence siedzi w takich dwóch malutkich dziurkach. Jesli to nie pomoze, to koncowka mocy :|
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Brak audio w SL45i grzesiek1711 BenQ-Siemens 1 2006-10-22, 13:12
Brak nowych postów Zmiana nazwy dostawcy netu seba123 Software 0 2006-12-05, 17:39
Brak nowych postów Jak wgrac softa do sl45i jeśli nie ma... Dawit000 BenQ-Siemens 2 2007-08-31, 16:29
Brak nowych postów Dane zamista nazwy sieci i problem z ... trixa Sony Ericsson 2 2009-08-15, 12:58
Brak nowych postów 3510i Nazwy plików softu do UFS Nozycoreki Nokia 0 2012-03-26, 17:46