PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Zalany Siemens C45


Zalany Siemens C45

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Zalany Siemens C45
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
isek 
Nowicjusz



Telefon: Siemens
Operator: Heyah
Wiek: 38
Dołączył: 03 Lip 2004
Posty: 43
Skąd: Tarnów i Barlinek
Wysłany: 2004-10-28, 17:58   Zalany Siemens C45

Mam mały problem. A więc mam C45 po zalaniu. Po wyczyszczeniu i wygrzaniu płyty HA telefon sie włącza ale pokazuje sie tylko komunikat: "SŁABA BATERIA! NAŁADUJ!" PO CZYM TELEFON SIĘ WYŁĄCZA. CZY MIAŁ JUZ KTOŚ TAKI PROBLEM? Zaznaczam że telefon testowany na kilku nowych bateriach.
_________________
Pijcie mleko!! Nie wysyłajcie krów na bezroocie!!!
^
 
 
     
AdSense


m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2004-10-28, 19:00   

isek, naj prawdopodobnie masz jeszcze gdzies na plycie zwarcie :? Musisz szukac .. a diody pokazuja spadek napiecia ?? przygasają , migają ?? alboco 8) ?? :D
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
     
isek 
Nowicjusz



Telefon: Siemens
Operator: Heyah
Wiek: 38
Dołączył: 03 Lip 2004
Posty: 43
Skąd: Tarnów i Barlinek
Wysłany: 2004-10-29, 20:46   

Diody wogóle się nie włączają. I to mnie dziwi. Pokazuje się tylko napis. Jest możliwe że uszkodził sie DIALOG lub Procesor?
_________________
Pijcie mleko!! Nie wysyłajcie krów na bezroocie!!!
^
 
 
     
m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2004-10-30, 08:11   

isek, moim zdaniem gdzies jest zwarcie a procesor sie nie uszkodzil bo jak by pokazal ten napis :roll: A gdy jest slaba bateria i wlaczysz fona to nie podswietla orginalnie 8)
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 32
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-11-02, 09:54   

a ja bym wymienił PA i byłoby zapewne po sprawie :) ))
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
Nerverofon 
Starszy Użytkownik



Telefon: k750i,
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Cze 2004
Posty: 199
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2004-12-07, 18:42   

ja mam dokłądnie taki sam problem z suuuper napinatorskim i oldschoolowym telefonem a mianowicie-Siemensem s6-jak włącze go to pokazuje mi sie dokładnie taki sam komunikat jaki ma isek, wiec nie wiem czy to wina baterii czy jakiegos układu
_________________
dziewczyny,podmywajcie sie ,bo nie znacie dnia ani godziny....:D
^
 
 
     
zygus2 
Nowicjusz



Telefon: Nec e228
Operator: Heyah
Dołączył: 19 Maj 2005
Posty: 21
Skąd: Poznan
  Wysłany: 2005-06-20, 17:57   

Ja mam c45 zalanego i wykompałem go , wygrzałem ale jak chce go włączyś to się nie odzywa. A jak podłącze go do ładowarki bez baterii to świecą się wszystkie diody. Zauważyłem że grzeje się Dialog. Powiedzcie krok po kroku co kupić i co i ja wymienieć :] Bo laikiem jestem z lekka. Coś tam umiem ale wole się spytać żeby nie stracić fona. Możliwe jest że po zalaniu nie była wyciągana bateria :(
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów telefon samochodowy siemens p1- zablo... kris-k97 Elektronika i inne 0 2008-07-12, 15:25
Brak nowych postów E250 - zalany GSMservice Samsung 2 2008-10-20, 21:20
Brak nowych postów Modyfikacje Siemens C72 lsz BenQ-Siemens 0 2009-09-15, 19:50
Brak nowych postów Wododporny telefon zalany -działa, al... jubi20 HW 6 2010-01-16, 19:43
Brak nowych postów Siemens CXT70 i usługa Kto tam? (Era) Juzer BenQ-Siemens 0 2010-04-14, 12:41