PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > zmiana jezyka w sl45


zmiana jezyka w sl45

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » zmiana jezyka w sl45
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
zombek 
Nowicjusz


Telefon: 501958815
Wiek: 38
Dołączył: 16 Kwi 2005
Posty: 12
Skąd: gdańsk
Wysłany: 2005-05-04, 11:47   zmiana jezyka w sl45

mam problemik z sl 45
chciałbym zmienic jezyk na polski. w tej chwili jest angielski. jesli mozna prosze o wskazówki
z góry dzieki.
^
 
 
     
AdSense


boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2005-05-04, 11:57   

W telefonie na karcie masz zapisane języki. Weż od kogś kto ma pl język skopiuj odpowiedni folder na swoją karte i będzie działać. Wiem bo sam już tak robiłem i na 100% działa, ale juz nie pamiętam dokładnie który to folder. Nastepnym spoosobem jest flashowanie telefonu, ale do tego potrzebujesz kabla i programów.
^
 
  Skype
     
fijar 
Wie co mówi
Uczę się



Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 28 razy
Wiek: 28
Dołączył: 28 Sie 2004
Posty: 420
Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2005-05-04, 13:25   

http://www.eselka.tu.org.pl/jp/articles.php?id=55 + flash z polakiem i będzie.
http://www.eselka.tu.org.pl/jp/articles.php?id=65 też powinno pomóc jeśli chcesz kopiować plik *.lng na MMC.
_________________
GSM to Nasza PASJA
^
 
     
zombek 
Nowicjusz


Telefon: 501958815
Wiek: 38
Dołączył: 16 Kwi 2005
Posty: 12
Skąd: gdańsk
  Wysłany: 2005-05-06, 00:01   gada już po polskiemu........... :)

dzięki wielkie. już moge z nim w rodzimym języku ponawijac. teraz tylko musze sie z ta karta pamięci dogadac bo coś świruje. czy to możliwe żeby była martwa? :( to troche lipa bo chciałem mu parę cięższych bitów zapodac. :) z
^
 
 
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2005-05-06, 08:15   

zombek, jeśli telefon jej nie wykrywa to sprawdź np. w cyfrówce lub innym telefonie wtedy będzieszmiał pewność czy karta jest sprawna.
^
 
  Skype
     
fijar 
Wie co mówi
Uczę się



Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 28 razy
Wiek: 28
Dołączył: 28 Sie 2004
Posty: 420
Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2005-05-06, 09:31   

karta raczej sama z siebie nie padnie, sprawdź czy styki dobrze łączą i czy nie są powykrzywane czy połamane...nie zaszkodzi ich spirytusem przemyć.
_________________
GSM to Nasza PASJA
^
 
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2005-05-06, 09:34   

fijar, sama z siebie na 100% nie padnie ale mogło się zdarzyć, że została przyciśnięta przez kogoś lub coś innego mogło sie z nią stać. Sam mam gdzieś jedną padniętą karte od SL45.
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Bateria BP-6M -problem (zmiana objęto... Violet HW 0 2011-06-07, 15:30
Brak nowych postów nokia 6303c zmiana softu phoenix misiek4300 BB5 0 2011-07-02, 12:08
Brak nowych postów Zmiana softa Mateusz447 Sieci Komórkowe 1 2012-06-19, 20:19
Brak nowych postów Pomocy! Wgranie polskiego jezyka do 3... astronisos BB5 6 2013-01-29, 20:21
Brak nowych postów Nokia 3310 zmiana softu. LubiaK DCT-3 5 2013-04-09, 15:27