PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Zmiana softu siemens c75


Zmiana softu siemens c75

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Zmiana softu siemens c75
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
lukaczmarek 
VIP
Pasjonat ;)



Telefon: HTC Touch PRO
Operator: Play
Pomógł: 65 razy
Wiek: 31
Dołączył: 08 Sty 2007
Posty: 1047
Skąd: Bąków
Wysłany: 2008-02-23, 20:47   Zmiana softu siemens c75

Muszę zmienić soft w tym siemensie. Tylko nie mam żadnego boxa do siemensów.
Znalazłem to na allegro http://www.allegro.pl/ite..._cv65_sl65.html
Czy tym się da zmienić oprogramowanie w tym modelu??
^
 
  Skype
     
AdSense


Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 27
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2008-02-23, 21:07   

spokojnie można nim zmienić soft. Jeżeli masz zwykły kabel pod COM do siemensa, to można wlutowując dwa rezystory przerobić go na serwisowy.
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
lukaczmarek 
VIP
Pasjonat ;)



Telefon: HTC Touch PRO
Operator: Play
Pomógł: 65 razy
Wiek: 31
Dołączył: 08 Sty 2007
Posty: 1047
Skąd: Bąków
Wysłany: 2008-02-24, 07:37   

Reich, ale czy ten kabel bedzie pasował do c75 bo nie jest tam wymieniony??
^
 
  Skype
     
Lemar 
Nowicjusz



Telefon: Nokia
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 11 Sie 2007
Posty: 52
Skąd: Stąd
Wysłany: 2008-02-24, 10:53   

lukaczmarek, będzie pasował :wink:
^
 
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 29
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-02-24, 11:54   

lukaczmarek, jedna z nielicznych zalet siemensow jest to, ze wlasciwie wszystkie maja te same zlacza... <chyba tylko 2 typy byly>
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-02-24, 12:21   

Reich napisał/a:
spokojnie można nim zmienić soft. Jeżeli masz zwykły kabel pod COM do siemensa, to można wlutowując dwa rezystory przerobić go na serwisowy.

nawet nie zawsze trzeba wlutowywac. Ja mam bez i działa:)
^
 
     
Lemar 
Nowicjusz



Telefon: Nokia
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 11 Sie 2007
Posty: 52
Skąd: Stąd
Wysłany: 2008-02-24, 12:30   

kowalkarol1, też fakt... Ale nie wszystkie modele wtedy można robić, więc lepiej wlutować.
^
 
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-02-24, 13:37   

testowalem na cxv70, c75 i jeszcze na jakims ale nie wiem jaki to byl.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów 6210 [NPE-3] Pliki Softu Nozycoreki DCT-3 1 2012-03-26, 15:55
Brak nowych postów 3510i Nazwy plików softu do UFS Nozycoreki Nokia 0 2012-03-26, 17:46
Brak nowych postów Zmiana softa Mateusz447 Sieci Komórkowe 1 2012-06-19, 20:19
Brak nowych postów Nokia 3310 zmiana softu. LubiaK DCT-3 5 2013-04-09, 15:27
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20