PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 5110_pbs_v2.x


5110_pbs_v2.x

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » [DCT3] Modyfikacje HW i SW » 5110_pbs_v2.x
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Kulfon 
Wie co mówi
Skazany_Na_Heyah



Telefon: nie mam
Operator: Heyah
Pomógł: 10 razy
Wiek: 32
Dołączył: 13 Sie 2004
Posty: 483
Skąd: Szamotuły
Wysłany: 2005-02-22, 18:00   

pbs, nie chciałem cie urazic to tylko taki moj sposób myslenia :/ a widze że włozyłes w to dużo roboty :P tez dlatego mi się soft
podoba :)
_________________
http://img15.imgspot.com/...e1147689697.gif
^
 
 
 
AdSense


pbs 
Starszyzna



Telefon: NOKIA 6610
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 25 Lip 2004
Posty: 637
Skąd: Szczebrzeszyn
Wysłany: 2005-02-22, 19:21   

nie obrazam sie ani nic w tym styli :) powiem tylko ze bedzie nowsza wersja tego softu :P
_________________
I'm back...
^
 
 
 
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-02-22, 21:58   

tak? ;) a kiedy? i co bedzie nowego...? :roll:
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
 
pbs 
Starszyzna



Telefon: NOKIA 6610
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 25 Lip 2004
Posty: 637
Skąd: Szczebrzeszyn
Wysłany: 2005-02-23, 16:18   

poprawione beda dzwonki tzn wibra w nich BiG THX for Domi, :D bedzie nowe menu pare nowych funkcji itp. ;) a bedzie w sobote albo piatek :)
_________________
I'm back...
^
 
 
 
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 107
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2005-02-25, 08:54   

super

//a stary dasz free :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
 
pbs 
Starszyzna



Telefon: NOKIA 6610
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 25 Lip 2004
Posty: 637
Skąd: Szczebrzeszyn
Wysłany: 2005-02-25, 13:46   

y37, stary ten z błedami ?? bo v1.x to jest prawie to samo bez 3 menu itp no nie wiem zastanowie sie czy dam ;)

[ Dodano: 2005-02-26, 19:28 ]
oto demo nowej wersji 2.x a ta z błedami niestety zamieniłem na nowa i nie mam starej a wrzuciłbym ja :( ale jest moje nowe demo ;)
_________________
I'm back...
^
 
 
 
dumping 
Nowicjusz



Telefon: 603137682
Operator: Plus
Dołączył: 12 Mar 2005
Posty: 1
Skąd: Kalisz
Wysłany: 2005-03-12, 16:21   

pbs, Próbowałem wgrać demo softu i gdy próbuje otworzyć Twój plik wyskakuje komunikat, że to jest nowy telefon. Nie wiem co to oznacza i nie wiem jak mam wgrac ten soft. Do tego uzywałem Nokia DCT3. Może coś poradzisz.
^
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-03-12, 16:55   

dumping, wgrywaj soft Rolisem 4.78 kilkaja czerwone koleczko a nie open flash i bedzie dobrze :)
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
pbs 
Starszyzna



Telefon: NOKIA 6610
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 25 Lip 2004
Posty: 637
Skąd: Szczebrzeszyn
Wysłany: 2005-03-12, 19:08   

dumping, ja nie miałem takiego błedu nigdy i zawsze wgrywałem rollisem tutaj wrzucam moje najnowsze demo z poprawkami i bonusikami :] thx4Domi...
_________________
I'm back...
^
 
 
     
Boxic 
Wie co mówi


Telefon: Dużo
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 11 Paź 2004
Posty: 263
Skąd: Radom
Wysłany: 2005-03-14, 19:48   

No sofcik odjechany jak na 5110 ale darmo by sie przydało bo do tego modelu sie nie opłaca softów kupowac, a pozatym taka nokie to mozna za banalne pieniadze kupic.. :mrgreen:
^
 
 
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 107
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2005-03-14, 19:50   

mnie to ciekawi czy np. MJ
tez byscie prosili o "za darmo" jakby wydał demo :wink:
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
pbs 
Starszyzna



Telefon: NOKIA 6610
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 25 Lip 2004
Posty: 637
Skąd: Szczebrzeszyn
Wysłany: 2005-03-17, 10:11   

p.s. soft za 5zł tylko dla userów pasji po wyzej 10 postów :mrgreen:
_________________
I'm back...
^
 
 
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 107
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2005-03-17, 16:40   

a dla membersow ile :mrgreen:
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
r4b1n 
Nowicjusz


Telefon: 506740798
Dołączył: 12 Mar 2005
Posty: 2
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2005-03-26, 09:43   

PBS . sorka ze dopiero teraz pisze ale Robota Robota Robota ;) . Dla mnie sofcik jest super. Ma troszkę kosmetycznych niedociągnieć ale sie nie wiesza (przynajmniej mnie) i o to chodzi. Chwilowo nie mam czasu zeby pisać co to dokładnie jest ;) . Generalnie "szacuneczek" i oby więcej takich "maniaqf" ;)

Pozdro
^
 
     
pbs 
Starszyzna



Telefon: NOKIA 6610
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 25 Lip 2004
Posty: 637
Skąd: Szczebrzeszyn
Wysłany: 2005-03-26, 14:17   

r4b1n, jezeli mozesz to napisz na forum lub gg jak wolisz jakie ma niedociągniecia kosmetyczne ? :)
_________________
I'm back...
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: