PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 5110_pbs_v2.x


5110_pbs_v2.x

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » [DCT3] Modyfikacje HW i SW » 5110_pbs_v2.x
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
pabloelo99 
Nowicjusz



Telefon: ACT OT311
Operator: Heyah
Wiek: 31
Dołączył: 24 Wrz 2004
Posty: 50
Skąd: Otmuchów
Wysłany: 2005-03-27, 23:31   

pbs może się tak za 3310 weźniesz :roll: Fajnie by było. A pozatym szacunken wielki!
^
 
 
     
AdSense


Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-03-28, 00:07   

pabloelo99, do 3310 wiekszosc modyfikatorow robi... softow jak mrowkow! lepiej do tych rzadszych telefonow niech ktos robi...
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
pbs 
Starszyzna



Telefon: NOKIA 6610
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 25 Lip 2004
Posty: 637
Skąd: Szczebrzeszyn
Wysłany: 2005-03-28, 08:54   

pabloelo99, domi dobrze mówi
Domi napisał/a:
do 3310 wiekszosc modyfikatorow robi... softow jak mrowkow! lepiej do tych rzadszych telefonow
moze zrobie jeszcze do 6210>6250 :) jezeli bede miał tel :roll:
_________________
I'm back...
^
 
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 29
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-03-28, 09:02   

pbs, ja bym na Twoim miejscu próbował coś do 3410 zrobić. Może ciężko się robi, ale byłoby warto, bo w końcu prawie nigdzie nie ma modów do 3410. Asgaardro coś tam zrobił to Tobie na pewno też powinno się coś udać.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 107
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2005-03-28, 10:27   

a moim 61DC nikt sie nie zajmuje :P
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
pbs 
Starszyzna



Telefon: NOKIA 6610
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 25 Lip 2004
Posty: 637
Skąd: Szczebrzeszyn
Wysłany: 2005-03-28, 12:44   

mdawidm, jasne tylko nie mam nic oprócz 3310 i 5110 i [ 6510 6310i (DCT4)]
_________________
I'm back...
^
 
 
     
pabloelo99 
Nowicjusz



Telefon: ACT OT311
Operator: Heyah
Wiek: 31
Dołączył: 24 Wrz 2004
Posty: 50
Skąd: Otmuchów
Wysłany: 2005-03-28, 13:43   

pbs, A mi się strasznie to Menu 1 z Twojego softu podoba ;) I fajnie by było mieć takie w 3310. No ale jak się nie skusisz to trudno :( popłacze i mi przejdzie :D :D :D
^
 
 
     
pbs 
Starszyzna



Telefon: NOKIA 6610
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 25 Lip 2004
Posty: 637
Skąd: Szczebrzeszyn
Wysłany: 2005-03-28, 19:47   

pabloelo99, czy chodzi Ci o menu ala sony j7 ? jezeli chcesz to zrobie soft do 3310 az jednym menu tylko, specjalnie dla Ciebie lub zrób sam a ja zrobie dla Ciebie meu takie pod 3310 ;)
_________________
I'm back...
^
 
 
     
tgmaj 
Nowicjusz


Telefon: 508330809
Dołączył: 13 Kwi 2005
Posty: 10
Skąd: Kaczory
Wysłany: 2005-04-23, 20:37   

mam ten soft od 2 dni. Jest zaje zaje. Mam tylko jedna uwage. Ta czcionka w menu - mi sie nie podoba, a wszyscy jej uzywaja. np. elektro255 (sorry za użycie). Nie dalo by sie takiej wersji z taka ciensza czcionka - ale pierwsze modyfikacje by MaciejKa?? Chodzi tylko o czcioneczke. A na pewno lepeij by wygladala ta cienka na zegareczku:-). Pozdrawiam i wielki ukłon w strone pbs za super soft na wysokim poziomie.... niech inni mu doruwnaja. Teraz wyjmuje z szafy stara 3210, reanimuje bateryjke i szukam do niej softu, ktory moze choc w drobnym calu doruwnywal temy 5110_pbs_v2.x Pozdrawiam wsyztskich a w szczegolnosci PBS
^
 
     
pbs 
Starszyzna



Telefon: NOKIA 6610
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 25 Lip 2004
Posty: 637
Skąd: Szczebrzeszyn
Wysłany: 2005-04-23, 20:41   

tgmaj, no czcionka jest popularna w wiekszosci softów masz taka ale to nie piersza uwaga ze nudzi sie ludziom ta czcionka nie wiem widziałes moze czcionke w sofcie 5110 Maximusa ? taka kwadratowa moze tym razem w nastepnej wersji bedzie taka czcionka a co do 3210 to jest temat o sofcie 3210 by Domi kilka postów wczesniej pozdrawiam
_________________
I'm back...
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: