PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Brak zasiegu po wgraniu 10 -> 30


Brak zasiegu po wgraniu 10 -> 30

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » [DCT3] Modyfikacje HW i SW » Brak zasiegu po wgraniu 10 -> 30
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Metsi 
Nowicjusz


Telefon: N3310
Operator: Era
Wiek: 30
Dołączył: 26 Paź 2004
Posty: 25
Skąd: Gostynin
Wysłany: 2005-05-01, 19:41   Brak zasiegu po wgraniu 10 -> 30

Witam. Czytalem o podobnych problemach ale takiego chyba nie widzialem. Po wgraniu softu do 3310 (testowalem kilka softow) na 3330 telefon nie ma zasiegu. Wgrywalem wczesniej juz na ta 3330 softy z 3310 i dzialal normalnie. Wczoraj chcialem wgrac inny i juz zasiegu nie znajduje. Postepowalem wedlug instrukcji: najpierw do 200000 potem do 400000 potem eeprom do 5D0000, upd faid, resert w knocku. Wlaczam tel, soft dziala ale zasiegu nie ma. Mial ktos cos podobnego? Jezeli jest juz taki temat to prosze o podanie linku gdyz sam go nie znalazlem.
_________________
Yo
^
 
 
     
AdSense


y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 107
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2005-05-01, 20:44   

powtorz wszytko jeszcze raz... jesli nic sproboj wygrzac plyte
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
Metsi 
Nowicjusz


Telefon: N3310
Operator: Era
Wiek: 30
Dołączył: 26 Paź 2004
Posty: 25
Skąd: Gostynin
Wysłany: 2005-05-01, 22:01   

moglbys opisac dokladnie na czym polega wygrzewanie plyty?
powtorzylem wszystko kika razy bez skutku :(
_________________
Yo
^
 
 
     
Kulfon 
Wie co mówi
Skazany_Na_Heyah



Telefon: nie mam
Operator: Heyah
Pomógł: 10 razy
Wiek: 32
Dołączył: 13 Sie 2004
Posty: 483
Skąd: Szamotuły
Wysłany: 2005-05-01, 22:35   

y37, z wypowiedzi kol. Metsi, wygląda na to że telefon przed ingerencją w firmware chodził bez zarzutu, więc dlaczego ma wygrzewać płyte ? :/
Metsi, jesli mam racje to moze byc tylko wina sw :/
_________________
http://img15.imgspot.com/...e1147689697.gif
^
 
 
     
Metsi 
Nowicjusz


Telefon: N3310
Operator: Era
Wiek: 30
Dołączył: 26 Paź 2004
Posty: 25
Skąd: Gostynin
Wysłany: 2005-05-01, 22:41   

Kulfon, jesli tak to co moge jeszcze zrobic. Mam nadzieje ze jest jescze jakis ratunek :/
_________________
Yo
^
 
 
     
Kulfon 
Wie co mówi
Skazany_Na_Heyah



Telefon: nie mam
Operator: Heyah
Pomógł: 10 razy
Wiek: 32
Dołączył: 13 Sie 2004
Posty: 483
Skąd: Szamotuły
Wysłany: 2005-05-01, 23:31   

Jesli wszystko robisz dobrze to musi zagrac jesli mozesz to wgrywaj backup, jesli nie to oryginalny soft + virgin eeprom :/ wg instrukcji
_________________
http://img15.imgspot.com/...e1147689697.gif
^
 
 
     
Metsi 
Nowicjusz


Telefon: N3310
Operator: Era
Wiek: 30
Dołączył: 26 Paź 2004
Posty: 25
Skąd: Gostynin
Wysłany: 2005-05-02, 00:26   

oka poprobuje jeszcze. nie moge znalesc backupa (ale gdzies go mam) chociaz z tego co sie to nie ma roznicy czy orginalny czy z backupu. 3mcie kciuki :)
_________________
Yo
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów C902, Brak wibracji PlayGG, komunikat... hueh93 Sony Ericsson 0 2011-10-22, 00:27
Brak nowych postów bialy ekran i brak reakcji konstantin Sony Ericsson 2 2012-01-26, 19:40
Brak nowych postów brak ekranu z widgetami ! liptik Sony Ericsson 1 2012-02-13, 20:40
Brak nowych postów [Hazel] Brak zasięgu korpi Sony Ericsson 2 2012-04-12, 18:07
Brak nowych postów Nokia 6303i brak dźwięku? pirat DCT-4 1 2013-03-26, 23:55