PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Fade Leds w Sec Tone Pro


Fade Leds w Sec Tone Pro

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » [DCT3] Modyfikacje HW i SW » Fade Leds w Sec Tone Pro
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
pbs 
Starszyzna



Telefon: NOKIA 6610
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 25 Lip 2004
Posty: 637
Skąd: Szczebrzeszyn
Wysłany: 2005-05-11, 18:19   Fade Leds w Sec Tone Pro

dałem fade leds w sec tone pro i teraz chciałbym zeby nie bylo tego fade bo fade ma nokix ale jak jest fade w sec i w nokixie to przy ust w tel na natychmiast jest ustawienie z sec tone pro powolnego przygasania a ja chciałbym zeby jak jest natychmiast to zeby bylo natychmiast ! jak to odwrócic bo jak znowu w sec tone pro dałem fade leds i zamiaso od 0300 do 0600 zmieniłem na od 0000 do 0000 to nie pomoglo :/
_________________
I'm back...
^
 
 
     
AdSense


MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2005-05-11, 18:46   

hmm chyba juz tego nie naprawisz :| a jak naprawisz to soft bedzie bardzo niestatbilny :/
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
pbs 
Starszyzna



Telefon: NOKIA 6610
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 25 Lip 2004
Posty: 637
Skąd: Szczebrzeszyn
Wysłany: 2005-05-11, 18:55   

ehh kupa roboty wszystko przerzucac z softu do nowego czystego :/ ale chyba trzeba :/...
_________________
I'm back...
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-05-11, 20:35   

pbs napisał/a:
kupa roboty wszystko przerzucac z softu do nowego czystego :/ ale chyba trzeba :/

niestety... ja jak robilem takie rzeczy w NFader to zawsze na koncu... i bardzo sie z tego cieszylem czasami :D
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
pbs 
Starszyzna



Telefon: NOKIA 6610
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 25 Lip 2004
Posty: 637
Skąd: Szczebrzeszyn
Wysłany: 2005-05-12, 07:05   

jzu po wszytkim wszystko przerzuciłem do czystego softu i zrobione troszke roboty ale juz po wszystkim :)
_________________
I'm back...
^
 
 
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 107
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2005-05-12, 08:45   

pbs, no niestety zapozno bylo robic w nfader

[ Dodano: 2005-05-12, 09:46 ]
oj sory nie przectlem ostaniego posta...
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Nokix- vibra control & fade led pawel3410 NokiX 6 2004-08-04, 17:31
Brak nowych postów fade leds i inne skrypty pbs NokiX 12 2005-02-20, 14:22
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Problem z Flash tone i FLSedit marian-gsm+ DCT-3 4 2005-03-13, 19:03
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi 2 Dzwonki true tone :D boss_53 PasjaPUB 2 2006-01-30, 21:38
Brak nowych postów Jak wgrać True Tone do Siemensa CX65 bartek2109 BenQ-Siemens 7 2006-02-26, 13:33