PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Jak stoningowac 3110


Jak stoningowac 3110

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » [DCT3] Modyfikacje HW i SW » Jak stoningowac 3110
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
dj_e 
Nowicjusz


Telefon: rozny
Operator: Era
Wiek: 34
Dołączył: 04 Kwi 2005
Posty: 20
Skąd: Zielona Góra
  Wysłany: 2005-04-28, 09:16   Jak stoningowac 3110

Jest to naprawde bbbbbbbbbaaaaaaarrrrddddzzzzooooooo stary telefon ktory nie ma nawet zegarka ale zastanawia mnie czy mozna go jakos upiekszyc :twisted:
bo jest smutny :( i szary
_________________
jezeli chcesz cos znalezc to szukaj az znajdziesz bo nikt tego za ciebie nie zrobi
^
 
     
AdSense


nosi 
Nowicjusz



Telefon: 7600
Operator: Plus
Dołączył: 01 Lut 2005
Posty: 36
Skąd: Kraśnik
Wysłany: 2005-04-28, 13:49   

hehe nie wiedzialem ze ktos sie jeszcze w takie antyki bedzie bawil. No ale spoko! :lol:
No to na sam poczatek mozesz zrobic diody!! Nie slyszalem jeszcze o sofcie do tego modelu, ale jak znajdziesz to wgraj :D Ale same diody cie wyniosa wiecej niz sam telefon jest wart, no ale sie mozna pobawic :D A moze jeszcze imitacje :D ????????????
POWODZENIA
^
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 29
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-04-28, 15:09   

dj_e, jak już masz taki telefon to lepiej go zostaw takim jakim jest i poczekaj jeszcze kilka lat. Może jakiś kolekcjoner go kiedyś kupi za duze pieniądze. A co do softów modyfikowanych do tego telefonu to się nie spotkałem. Nawet nie niem jakim kablem się je flashuje.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów SimLock z 3110 Classic MrRoger Kosz 2 2007-12-07, 17:50
Brak nowych postów Nokia 3110 Classic i dziwny błąd... jedre BB5 7 2008-05-06, 17:17
Brak nowych postów Nokia 3110 Clasic logos2000 Co wybrać? 3 2008-08-03, 08:37
Brak nowych postów 3110 classic miga ekran (flash phoeni... igrek_raciaz BB5 7 2010-01-18, 11:43
Brak nowych postów nokia 3110 C , gdy wgrywałem softa o... cmochh Nokia 1 2010-07-06, 20:33