PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Jak zrobić wersję DEMO softu?


Jak zrobić wersję DEMO softu?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » [DCT3] Modyfikacje HW i SW » Jak zrobić wersję DEMO softu?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
  Wysłany: 2005-05-09, 20:36   Jak zrobić wersję DEMO softu?

Tak jak w temacie. Czy wyjawi ktoś ten sekret. MJ podziel sie ta tajemnica.[/fade]
^
 
 
     
AdSense


mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 29
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-05-09, 20:44   

riger, z tego co pamiętam to ktoś chyba już założył podobny temat. Niestety nie dowiesz się, ponieważ w odwrotny sposób idzie z wersji demo zrobić wersję full.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 107
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2005-05-09, 20:45   

najproscszy sposob to uszczerbki w strukturze i zmiana POLI na POLD np.

[ Dodano: 2005-05-09, 20:50 ]
zeby niegrzebali w grafah nie edytuj tylko dodawaj
^
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-05-09, 21:03   

Teraz pomysl. Jakbym chciał zrobic fulla to po co robilbym swoje softy?
Moje softy maja podobne parametry jak np. MJ
Wiec do komory wrzycam swoje softy, bo mam satysfache ze zrobukem go sam.
Y37 mozesz troche jasniej, i jakie uszczerbki chodzi.
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2005-05-09, 23:24   

Jezeli ktos kto chce zorbic DEMO bedzie na to gotowy to niebedzie musial o to pytac.
Temat zamykam.

Mozesz sie o tym dowiedziec w jeszcze inny sposob szybszy ale nie mwoie ze łatwiejszy.. Dosta sie do TGNM :)

Lock.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Stafy fon- co z nim zrobić? Com Co wybrać? 3 2012-03-22, 18:29
Brak nowych postów 6210 [NPE-3] Pliki Softu Nozycoreki DCT-3 1 2012-03-26, 16:55
Brak nowych postów 3510i Nazwy plików softu do UFS Nozycoreki Nokia 0 2012-03-26, 18:46
Brak nowych postów Nokia 3310 zmiana softu. LubiaK DCT-3 5 2013-04-09, 16:27
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20