PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Modyfikuje soft 3410 -> czym wrzucic grafiki ?


Modyfikuje soft 3410 -> czym wrzucic grafiki ?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » [DCT3] Modyfikacje HW i SW » Modyfikuje soft 3410 -> czym wrzucic grafiki ?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
zmp3 
Starszy Użytkownik



Telefon: TYLKO NOKIE !!
Operator: Era
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lip 2004
Posty: 166
Skąd: Jaworzno
Wysłany: 2005-04-14, 22:50   Modyfikuje soft 3410 -> czym wrzucic grafiki ?

Witam

Wziołem sie troche za robie softu do 3410, troche jest to monotonne i duzo trzeba sprawdzac, ale chcialem wrzucic fajne pelno ekranowe graficzki(wygaszacze), jednak wcielo mi stary dysk z nimi i wtedy stwierdzilem ze wyciagne od kogos z softu moglbym od asgaard ale nie wszytkie sa jakies spoko wiec jak mozecie podajcie gdzie znajde jakieś fajne lub wyslijcie mi na maila kamil.zmp3@gmail.com i jak macie to jakiegos fajnego packa z melodiami bo wszytko co mialem mi wsiaklo totalnie ;(

pozdrawiam Zmp3

-----------------------------------------------------------------------------------
Zmieniłem temat i nowe pytanie na dole :P
_________________
Moje softy do NoKi: 3210,3330,5510 !!
Zdjęcia Noki po tuningu HW & SW:
http://soft.zmp3.prv.pl
Ostatnio zmieniony przez zmp3 2005-04-15, 21:48, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
AdSense


fijar 
Wie co mówi
Uczę się



Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 28 razy
Wiek: 29
Dołączył: 28 Sie 2004
Posty: 420
Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2005-04-15, 06:51   

wygaszacze to pełno tego jest wiele płatnych stron nie zabezpiecza wystarczy kliknąć nieraz na wygaszacz i zapisz jako... nieraz trzeba dopiero w tej stronie zamówienia zapisać, ale działa. Co do melodii to chyba RTTTL?? www.lolowo.com
_________________
GSM to Nasza PASJA
^
 
     
plq 
Wie co mówi
..:: PasjaGSM ::..



Telefon: 3310 6100
Operator: Orange
Pomógł: 10 razy
Wiek: 32
Dołączył: 19 Lut 2005
Posty: 490
Skąd: Włocławek
Wysłany: 2005-04-15, 07:34   

kilka uwag... full dzwonkow masz w download na pasji... rar nazywa sie chyba "dzwonki z roznych softow"... a co do wygaszaczy to masz tez pack na stronie Yak'a jezeli chodzi o 3410 to bedzie ciezko wrzucic te wygaszacze do softu :| temat juz byl kilka razy poruszany... nie powinno pojsc bo 3410 ma inny rozmiar wyswietlacza :( peace V
^
 
 
     
zmp3 
Starszy Użytkownik



Telefon: TYLKO NOKIE !!
Operator: Era
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lip 2004
Posty: 166
Skąd: Jaworzno
Wysłany: 2005-04-15, 12:59   

plq, widze ze nie wiesz o co chodzi ja te wygaszacze che uzyc jako obrazki do softu a musza byc ruchome nie ?? wiem ze nokix nie dziala pod 3410 !! i jak sie nie myle tamte obrazki nie sa zapisane w gif lub czyms podobnym ??!
_________________
Moje softy do NoKi: 3210,3330,5510 !!
Zdjęcia Noki po tuningu HW & SW:
http://soft.zmp3.prv.pl
^
 
 
     
igor81 
Wie co mówi



Telefon: 6230i
Operator: Era
Pomógł: 13 razy
Dołączył: 26 Sty 2005
Posty: 326
Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2005-04-15, 14:08   

ja mam zapisane grafiki i dzwonki z softu asgasarda jak cisie te pdobają i byś chciałje to napisz to załącze je tutaj
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe
^
 
 
     
zmp3 
Starszy Użytkownik



Telefon: TYLKO NOKIE !!
Operator: Era
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lip 2004
Posty: 166
Skąd: Jaworzno
Wysłany: 2005-04-15, 14:52   

igor81, to jak mozesz to wyslij mi je albo zalacz bez dzwonkow bo dzwoniki juz mam :)
_________________
Moje softy do NoKi: 3210,3330,5510 !!
Zdjęcia Noki po tuningu HW & SW:
http://soft.zmp3.prv.pl
^
 
 
     
igor81 
Wie co mówi



Telefon: 6230i
Operator: Era
Pomógł: 13 razy
Dołączył: 26 Sty 2005
Posty: 326
Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2005-04-15, 18:32   

prosze bardzo pliki zostały załączone w tym poście
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe
^
 
 
     
zmp3 
Starszy Użytkownik



Telefon: TYLKO NOKIE !!
Operator: Era
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lip 2004
Posty: 166
Skąd: Jaworzno
Wysłany: 2005-04-15, 21:49   

igor81, dzieki sie przydaly zdeka.

Ale teraz mam własnie inny problem bo wrzucilem melodie i nowe fonty i wszytko all smiga póki nieche zmieniac grafik próbowalem jzu na wszytkim sa orginalnej wielkosci i zawse wywala albo to jakies krzaczki zamiast grafik takich jak maja byc albo CS :( jak myslicie co zrobic z tym fantem ??
_________________
Moje softy do NoKi: 3210,3330,5510 !!
Zdjęcia Noki po tuningu HW & SW:
http://soft.zmp3.prv.pl
^
 
 
     
plq 
Wie co mówi
..:: PasjaGSM ::..



Telefon: 3310 6100
Operator: Orange
Pomógł: 10 razy
Wiek: 32
Dołączył: 19 Lut 2005
Posty: 490
Skąd: Włocławek
Wysłany: 2005-04-16, 11:12   

moze zmieniasz grafiki ppm_edit'em i powiekszasz orginalny rozmiar... ja na twoim miejscy uzylbym fls_edit'a 0.5 albo sectonepro... aha i powrzuceniu grafik przelicz sumy nawet jezeli sa zabite... powinno pomoc... peace V
_________________
"nasze zycie bedzie jak poemat... trzeba tylko znalezc dobry temat" :P
^
 
 
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 107
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2005-04-16, 12:19   

zmp3, miałem to samo w 6110 ja je dodawałem przez bmp=1.bmp
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
plq 
Wie co mówi
..:: PasjaGSM ::..



Telefon: 3310 6100
Operator: Orange
Pomógł: 10 razy
Wiek: 32
Dołączył: 19 Lut 2005
Posty: 490
Skąd: Włocławek
Wysłany: 2005-04-16, 12:32   

y37 ale nie dodasz w ten sposob np grafik ladowania baterii :| jedynie menu...
_________________
"nasze zycie bedzie jak poemat... trzeba tylko znalezc dobry temat" :P
^
 
 
     
zmp3 
Starszy Użytkownik



Telefon: TYLKO NOKIE !!
Operator: Era
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lip 2004
Posty: 166
Skąd: Jaworzno
Wysłany: 2005-04-16, 12:40   

plq, wszytkie te programy nic nie daja a przeliczenie tez nie pomaga moze to przez to ze wczesneij zmienialem dzwonki jeszcze spróboje na czystym zacza od grafik a potem reszte dopiero.
_________________
Moje softy do NoKi: 3210,3330,5510 !!
Zdjęcia Noki po tuningu HW & SW:
http://soft.zmp3.prv.pl
^
 
 
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 107
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2005-04-16, 12:43   

zmp3, a jak z NokiXem? tez nie działa?
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-04-17, 19:23   

write_main_menu przeciez dziala na 3410! mozesz w ten sposob wrzucic grafiki ;)
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2005-04-17, 19:45   

zmp3, a przed modyfikacja zabiles soft?


Cytat:
wyslijcie mi na maila kamil.zmp3@gmail.com
i zeby mi to bylo ostatni raz bo bedzie zle
:evil:
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Soft c902 mirashdi SW 0 2011-10-22, 16:37
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39
Brak nowych postów Czym się zajmujemy? adammisiura PasjaPUB 6 2016-02-25, 06:37