PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nowe gadzety do tuningu HW Nokii :)


Nowe gadzety do tuningu HW Nokii :)

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » [DCT3] Modyfikacje HW i SW » Nowe gadzety do tuningu HW Nokii :)
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 107
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2005-05-08, 23:17   

to jak znajdziesz takie z 5zł to sie jakos przez gg zgdamy :-] a anjlepsze jest to ze jajkby dac to na allegro to i za 250 by poszło -_-"
^
 
     
AdSense


boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2005-05-09, 06:49   

Za 80zł to można mieć druga 3310. :/
^
 
  Skype
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 30
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2005-05-09, 07:32   

...albo 1 odjechana :D Przeciez nie trzeba teraz kupowac - poczekac troszke i napewno potanieje
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
szczuru 
VIP
eŁDeZet Ma(j)ster



Telefon: Samsung i9070
Operator: Play
Pomógł: 18 razy
Wiek: 28
Dołączył: 14 Cze 2004
Posty: 966
Skąd: Łódź
Wysłany: 2005-05-09, 14:10   

Hmm a Wracając do programatora :D Ile cuś takiego kosztuje?
_________________
by szczuruŸŸ 2015
^
 
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-05-09, 16:00   

szczuru napisał/a:
Hmm a Wracając do programatora :D Ile cuś takiego kosztuje?

wlasnie! mnie tez by cos takiego interesowalo... :D
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
nosi 
Nowicjusz



Telefon: 7600
Operator: Plus
Dołączył: 01 Lut 2005
Posty: 36
Skąd: Kraśnik
Wysłany: 2005-05-10, 15:34   

chlopaki macie tutaj jakies programatory, to o cos takie chodzi?? :
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50060239
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50028950
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50028754
Takie cos to naet drogie jest!! Kurde 80zl za taki programator!! hehe to nie dla mnie!! :D
Pozdro :D
^
 
     
szczuru 
VIP
eŁDeZet Ma(j)ster



Telefon: Samsung i9070
Operator: Play
Pomógł: 18 razy
Wiek: 28
Dołączył: 14 Cze 2004
Posty: 966
Skąd: Łódź
Wysłany: 2005-05-10, 15:50   

THX nosi, Kude fakt troche drogo 80zł ale podałeś adres do aukcji gdzie jest to za 1/2 ceny (35zł - KUP TERAZ)

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50028950
_________________
by szczuruŸŸ 2015
^
 
 
 
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 107
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2005-05-10, 19:51   

UWAGA !!!

Do klonowania nie nadają się karty PlusMega , "czarne" karty Idei

oraz najnowsze TT w tym Heyah i najnowsze karty Ery (z SimEkstra) :(

teraz to ma wiekszosc kart
^
 
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 27
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2005-05-10, 19:59   

y37, po co Wam to gówno. Mi to do niczego się nie przydało i sprzedałem dalej :mrgreen: Teraz jest to prawie bezużyteczne. Tak dla wiadomości narvany zajmował się klonowaniem.
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
Ostatnio zmieniony przez bubek3 2005-05-10, 20:12, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 107
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2005-05-10, 20:00   

a co do tej gry to zapewnie jet zasilane z wlasnej bateri wiec waga going up ew jakz bateri bateria going down...

[ Dodano: 2005-05-10, 20:11 ]
bubek3, ano racja racja ja tam mam 1karte sim i starczy
^
 
     
fijar 
Wie co mówi
Uczę się



Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 28 razy
Wiek: 29
Dołączył: 28 Sie 2004
Posty: 420
Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2005-05-10, 20:15   

nie da rady kopiować kart sim na których są dodatkowe usługi sieciowe tzw. simextra.
_________________
GSM to Nasza PASJA
^
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-05-10, 20:23   

y37 napisał/a:
Do klonowania nie nadają się karty PlusMega , "czarne" karty Idei

oraz najnowsze TT w tym Heyah i najnowsze karty Ery (z SimEkstra) :(

ble... to lipa :(
ja mam 3 karty i w tej chwili wszystkich uzywam bo musialem podoladowywac... ale niestety 2 z nich nie daloby sie sklonowac (czarna idea i nowy TT) ;(
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
pbs 
Starszyzna



Telefon: NOKIA 6610
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 25 Lip 2004
Posty: 637
Skąd: Szczebrzeszyn
Wysłany: 2005-05-11, 10:46   

heh moze i fajne sa te gierki ale drgie 80zł :| tyle to kosztuje nokia 3310 :D
_________________
I'm back...
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2005-05-11, 10:48   

Domi, kurde ale czemu jak jest usluga sieciowa to niedarady :| Moze darady ale nikt jeszcze o tym niewie? ;) :P
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 27
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2005-05-11, 14:56   

MasterJapko, pogadaj z narvany'm na pewno Ci wszystko wyjaśni.
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów zdjecie simlocka na nokii 6303c molo1985555 Simlock 1 2012-02-02, 16:37
Brak nowych postów Simlock nowe Nokie BB5 SL3 itp bez wy... pirat Bazar 0 2012-04-03, 22:00
Brak nowych postów [Kupię] Płyta główna do Nokii 3100 / ... Andrzej82 Bazar 1 2012-07-08, 08:13
Brak nowych postów Box do Nokii - Co i jak? 1496 Nokia 1 2012-08-27, 19:21
Brak nowych postów jak zacząć zabawe z softem w nokii 33... bastek156 NokiX 1 2014-02-25, 16:40