PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > patania n00ba dotyczące zmiany softu w 5110


patania n00ba dotyczące zmiany softu w 5110

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » [DCT3] Modyfikacje HW i SW » patania n00ba dotyczące zmiany softu w 5110
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
nokiafun 
Nowicjusz


Telefon: iP 3gs i 4 16GB
Operator: Vodafone
Wiek: 21
Dołączył: 28 Sty 2009
Posty: 5
Skąd: płock
Wysłany: 2009-02-23, 14:59   patania n00ba dotyczące zmiany softu w 5110

witam! chciałbym sobie wgrać do swoich 5110(mam trzy) softy
modowane i nie wiem co potrzeba oprócz softów i progsów kabla m/fbus ? boxa? czy jeszcze czegoś ?
^
 
     
AdSense


EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 31
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-02-23, 15:32   

nokiafun, potrzebujeesz jeszcze czegos do flashowania. Moze to byc kabel po LPT <dejan flasher> albo jakis box
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 41
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2009-02-23, 22:15   

jak softy modowane to lepiej flasher Dejana, lub szukaj na forum jak wgrywać modowane softy boxem.
^
 
     
lukaszz 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 1650
Operator: Plus
Dołączył: 12 Wrz 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-09-12, 09:06   

Zamierzam kupić Nokie 5110 dla starszej osoby, wydaje się być idealna - duże przyciski, prosta w obsłudze.

Działa on tylko w sieci GSM 900. Obecnie telefony działają w sieci 900/1800.
Jak to się ma do zasięgu czy obecnych kart startowych ? Telefon miałby pracować z kartą Play.
^
 
     
sundance_kid 
VIP



Telefon: E50,E51.5310XM
Operator: Orange
Pomogła: 37 razy
Wiek: 35
Dołączyła: 25 Cze 2006
Posty: 852
Skąd: Bratoszewice
Wysłany: 2009-10-03, 20:37   

lukaszz napisał/a:
Jak to się ma do zasięgu czy obecnych kart startowych ?

Ujdzie. Albo nie zadziałą albo roaming
_________________
Bądź zła, bądź zła zła zła tak jak ja!
^
 
     
lukaszz 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 1650
Operator: Plus
Dołączył: 12 Wrz 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-10-03, 21:50   

Działa bez zarzutu, cały czas jest zasięg.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów 6210 [NPE-3] Pliki Softu Nozycoreki DCT-3 1 2012-03-26, 15:55
Brak nowych postów 3510i Nazwy plików softu do UFS Nozycoreki Nokia 0 2012-03-26, 17:46
Brak nowych postów Nokia 3310 zmiana softu. LubiaK DCT-3 5 2013-04-09, 15:27
Brak nowych postów [2ap.pl] Nowa promocja oraz zmiany na... 2ap Komputery 0 2014-02-28, 20:29
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20