PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Problem po flashu z 3310.


Problem po flashu z 3310.

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » [DCT3] Modyfikacje HW i SW » Problem po flashu z 3310.
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
  Wysłany: 2005-04-26, 20:08   Problem po flashu z 3310.

Mam taka jedna 3310.
Po zmianie softa od razu po wlaczeniu odpala sie blokada klawitury.
Nie mozna jej odblokowac. Czy moze to byc wina MADA :?:
^
 
 
     
AdSense


CooBek 
Wie co mówi



Telefon: 12333
Operator: Orange
Pomógł: 4 razy
Wiek: 27
Dołączył: 13 Lis 2004
Posty: 252
Wysłany: 2005-04-26, 20:14   

jeeeeej... pomoge Ci, choc temat ten byl walkowany pare razy..

Nie martw sie nic o MAD, wraj po prostu czysty eeprom i przywróć ustawienia fabryczne MBUSem. To wszystko :-)
^
 
     
igor81 
Wie co mówi



Telefon: 6230i
Operator: Era
Pomógł: 13 razy
Dołączył: 26 Sty 2005
Posty: 326
Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2005-04-26, 20:16   

a jak to ci nie pomoże to poprostu w dtc3repair lub knoku ustaw zeby zmieniło 3310 w 3315 a ten temat juz był nawet sam go stworzyłem
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe
^
 
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-04-26, 20:39   

Teraz to na wyswietlaczu nic nie mam. :|
Juz pisalem jeden taki temat.
ale nikt nie odpisal na moj drugi post. :x
Co robic :?:
To juz druga taka koma.
^
 
 
     
igor81 
Wie co mówi



Telefon: 6230i
Operator: Era
Pomógł: 13 razy
Dołączył: 26 Sty 2005
Posty: 326
Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2005-04-26, 20:40   

zobacz czy jak dociśniesz wyświetlacz to edzie działaćfon wogóle sie włącza??
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe
^
 
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-04-26, 20:41   

Dziala podswietlenie, ale na wyswietlaczu nico.
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-04-26, 21:06   

riger, a masz pin na karcie? jesli tak to po wlaczeniu fona wpisz pin w ciemno i wcisnij NAVI !
pewnie bez karty fon dziala dobrze...
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2005-04-26, 21:26   

riger, jak widze takie posty to az mnie trzesie... :evil:

A resety to nielaska zorbic knokiem? Zrob reset full factory i bedzie dobrze


Lock. A nastepnym razem uszyj szukaj bo za to tez jest ostrzezenie :>
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
mrELO 
Starszyzna
Złośnik :D


Telefon: 6070
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 33
Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 847
Skąd: Opoczno
Wysłany: 2005-04-27, 19:53   

MasterJapko, cos Ci nie wyszedl ten LOCK :mrgreen: :mrgreen:
To ja robie locka :P :P:P

Ale LOL
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 10:54
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 06:52