PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > problem z net monitorem


problem z net monitorem

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » [DCT3] Modyfikacje HW i SW » problem z net monitorem
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
plq 
Wie co mówi
..:: PasjaGSM ::..



Telefon: 3310 6100
Operator: Orange
Pomógł: 10 razy
Wiek: 32
Dołączył: 19 Lut 2005
Posty: 490
Skąd: Włocławek
  Wysłany: 2005-05-12, 21:24   problem z net monitorem

problem jestnastepujacy: po edycji softu nie kce sie aktywowac net monitor:/ i nie wiem czemu... wrzucam czysty soft jest ok... wgrywac edytowany i net monitora nie ma... jakies sugestie?
_________________
"nasze zycie bedzie jak poemat... trzeba tylko znalezc dobry temat" :P
^
 
 
     
AdSense


n0rbi666 
Wie co mówi



Telefon: S65
Operator: Plus
Pomógł: 7 razy
Wiek: 32
Dołączył: 22 Sie 2004
Posty: 382
Skąd: Krakow
Wysłany: 2005-05-12, 21:25   

plq, a jest chociaz menu od netmonitora w tym edytowanym ? :> moze sprobuj inny soft ? ;)
_________________
I am the Left Hand of Darkness
I am the Right Hand of Light
I am the Lurker of the Twilight
I am the Mist of the Dawn
^
 
     
plq 
Wie co mówi
..:: PasjaGSM ::..



Telefon: 3310 6100
Operator: Orange
Pomógł: 10 razy
Wiek: 32
Dołączył: 19 Lut 2005
Posty: 490
Skąd: Włocławek
Wysłany: 2005-05-12, 21:30   

stary gdyby bylo to bym chyba tego posta nie pisal :/ i nie moge innego softa dac bo nad tym sie bardzo napracowalem... i to raczej musi byc ten...
_________________
"nasze zycie bedzie jak poemat... trzeba tylko znalezc dobry temat" :P
^
 
 
     
n0rbi666 
Wie co mówi



Telefon: S65
Operator: Plus
Pomógł: 7 razy
Wiek: 32
Dołączył: 22 Sie 2004
Posty: 382
Skąd: Krakow
Wysłany: 2005-05-12, 21:43   

plq, to jest Twoj soft ? czy czyjs ?
_________________
I am the Left Hand of Darkness
I am the Right Hand of Light
I am the Lurker of the Twilight
I am the Mist of the Dawn
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2005-05-12, 22:46   

Proboj net monitor activator i LM. Proponuje tez DCT3RP v3.2
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-05-13, 03:09   

plq, a moze przez przypadek wyrzuciles NM ze struktury menu...?
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
plq 
Wie co mówi
..:: PasjaGSM ::..



Telefon: 3310 6100
Operator: Orange
Pomógł: 10 razy
Wiek: 32
Dołączył: 19 Lut 2005
Posty: 490
Skąd: Włocławek
Wysłany: 2005-05-13, 10:07   

Domi... no wiesz co ;) jest w strukturze na bank...

MasterJapko net activatora nie moge z nikad zassac... dct3rp 3.2 wywala jakis ystem error i nie moze znalezc jakiegos modulu :/ jedynie LM dziala tak jak trzeba... ale na moje oko to nie jest problem zwiazany z programem bo (tak mi sie wydaje) informacja o aktywnym net monitorze zapisywana jest w eeprom'ie... a ja przeciesz wgralem czystego softa i aktywowalem go... jest ok... ale (nie zmieniajac eeprom'u wrzucam nowego softa... i zonk:/

[ Dodano: 2005-05-13, 12:47 ]
no az wstyd sie przyznac ale byles bardzo blisko Domi :( co prawda nie wyrzucilem net monitora ale za to:

Kod:
# (Includes services provided and updated to your SIM card.)
@item title=0x12D82C desc=1264 anim=0xC action=0x3A msg=0x5E0 arg=0x34


no coz nie wiedzialem ze brak tej opcji spowoduje zablokowanie net monitora:/ a wydaje mi sie ona bezuzyteczna (przynajmniej dla mnie)... tak wiec przepraszam za posta... i dziekuje za pomoc... peace V
_________________
"nasze zycie bedzie jak poemat... trzeba tylko znalezc dobry temat" :P
^
 
 
     
szczuru 
VIP
eŁDeZet Ma(j)ster



Telefon: Samsung i9070
Operator: Play
Pomógł: 18 razy
Wiek: 28
Dołączył: 14 Cze 2004
Posty: 966
Skąd: Łódź
Wysłany: 2005-05-13, 13:12   

plq, jeśli jest Ci ta opcja nie potrzebna (Sim Extra) to możesz ją schować do jakiegoś menu tylko musisz wtedy dać reśzcznie nazwe tego czyli w np:

# (Includes services provided and updated to your SIM card.)
@item stitle="SIM Extra" desc=1264 anim=0xC action=0x3A msg=0x5E0 arg=0x34
_________________
by szczuruŸŸ 2015
^
 
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-05-13, 13:41   

plq, czyli wiem co... to nie chodzi o brak tej opcji, tylko po jej usunieciu NM przesunal sie o pozycje wczesniej a pewnie nie usunales maski z menu glownego...
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
plq 
Wie co mówi
..:: PasjaGSM ::..



Telefon: 3310 6100
Operator: Orange
Pomógł: 10 razy
Wiek: 32
Dołączył: 19 Lut 2005
Posty: 490
Skąd: Włocławek
Wysłany: 2005-05-13, 13:46   

o to chodzi Domi... a ta maske trzeba usunac czy wyzerowac po usunieciu?
_________________
"nasze zycie bedzie jak poemat... trzeba tylko znalezc dobry temat" :P
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-05-13, 14:28   

plq, obojetne... albo zerujesz albo usuwasz caly wpis ze struktury do nokixa
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 19:58
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 01:15
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 11:54
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 07:52