PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Problem z softem Master Japko


Problem z softem Master Japko

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » [DCT3] Modyfikacje HW i SW » Problem z softem Master Japko
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
maly22 
Nowicjusz


Telefon: nokia
Operator: Era
Dołączył: 19 Kwi 2005
Posty: 3
Skąd: Skarżysko
  Wysłany: 2005-04-19, 11:41   Problem z softem Master Japko

witam Mam maly problem z softami MasterJapko
przy ladowaniu jakiego kolwiek softu do programu Nokia Rolis Flasher v4.78b5 wychodzi mi blad "This is not nokia flash image or it are not complete"
uzywam oczywiscie User Port-a mam win xp sp2 blad wyskakuje tylko przy softach MJ inne wgrywaja sie bez problemu
Pomozcie jestem nowicjuszem w tej dziedzinie
z gory dziekuje
^
 
     
AdSense


szatan 
Nowicjusz


Telefon: 696093146
Operator: Era
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 34
Skąd: łódź
Wysłany: 2005-04-19, 14:49   

tszeba mieć najstarszą wersje Flashera by rolis z tego co pamiętam to 4.71
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2005-04-19, 15:32   

www.MJ.techtronic.pl/Programy.rar sproboj rolisem z tej paczki. Jak by co to zapraszam an GG to pomozemy wgrac :) PS. Jaka wersja softu?
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
plq 
Wie co mówi
..:: PasjaGSM ::..



Telefon: 3310 6100
Operator: Orange
Pomógł: 10 razy
Wiek: 32
Dołączył: 19 Lut 2005
Posty: 490
Skąd: Włocławek
Wysłany: 2005-04-19, 16:20   

a nie prosciej knok'iem albo xp mobile :?: on sie nie wysrywa jak zmieniony jest typ telefonu we flash'u :|
_________________
"nasze zycie bedzie jak poemat... trzeba tylko znalezc dobry temat" :P
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-04-19, 16:25   

maly22, softy MJ sa takie ze nie otworzysz ich normalnie (tzn open a potem przycisk flash) za to wgrywaja sie bez problemu po nacisnieciu czerwonego koleczka! w 4.78 tez!
sprobuj na 100% zadziala
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2005-04-19, 16:53   

plq, mi sie knokiem mojego softu jeszcze ani razu nieudalo wgrac :) Gratuluje jesli tobie tak :) Ja uzywam tlyko rolsia v4.78b005 tym mi zawsze wchodzi...
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
maly22 
Nowicjusz


Telefon: nokia
Operator: Era
Dołączył: 19 Kwi 2005
Posty: 3
Skąd: Skarżysko
Wysłany: 2005-04-19, 23:07   

no ja poradzilem sobie Nokia Rolis Flasher v4.71 bo na Nokia Rolis Flasher v4.78b5 nie wchodzil soft wcale
robilem takj jak potrzeba File->open... no i sciezka do softu i wtedy wywalalo ze sie nie da...
probowalem wgrac rozne softy do noki 3310-> 33Mjv4.1x Bx3 FULL for Users PasjaGSM.FLS
do 8210->82MJv2.0x Bx2 DEMO.fls i 82MJ_FULL_V10X.FLS ale poszlo dopiero na Nokia Rolis Flasher v4.71
zdzieki za pomoc
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2005-04-19, 23:14   

OK no to zamykamy :)
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 19:58
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 01:15
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 11:54
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 07:52